+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

Інфраструктура Гостомеля

Коли йде мова про придбання нерухомості під Києвом, то починається детальне вивчення міст-сателітів. І в першу чергу розглядаються ті, які мають хороше дорожнє сполучення зі столицею, повну інфраструктуру і місця активного відпочинку. Купівлею квартири в передмісті також цікавляться ті, хто хоче тиші, свіжого повітря і простору. Одним з ключових факторів є ціна за квадратний метр, яка може бути в два рази менше, ніж в самому Києві. В даний час набором всіх цих критеріїв відповідає Гостомель.

Ще з радянських часів лишився стереотип того, що Гостомель це аеропорт навколо якого розташовано невелике селище. Це  не вірно, тому що багато людей, які живуть там останні 10-15 років не мають чіткого розуміння, де саме знаходиться аеропорт. Місто живе своїм розміреним життям і, безумовно, пишається тим, що має аеропорт, але глобального шуму і занепокоєння він не доставляє. Тим більше, що територія аеропорту розташована від самого Гостомеля в парі кілометрів, ближче до Блиставиці.

Гостомель це повноцінне місто, яке за останні роки виросло і змінилося до невпізнання. Давайте по порядку, безумовно переважає приватний сектор, велика кількість людей принципово не хоче продавати свої ділянки навіть за значні гроші пропоновані забудовниками. Тим більше, що у багатьох є домашнє господарство, завжди своє свіже молоко, м’ясо і овочі. А ті, хто живе в новобудовах з задоволенням купують ці продукти.

Раз вже ми заговорили за новобудови, то вони займають 30% від всього сегмента нерухомості, проживають в них в основному люди, які працюють в Києві. Будівельні компанії забудовують місто, пропонуючи мешканцям квартири комфорт і економ класу, таунхауси і дуплекси. Територіально Гостомель відноситься до Ірпеня і прописка теж Ірпінська.

Тут є школи і дитячі садки, як державні так і приватні. Дуже багато центрів розвитку для дітей різного віку. В незалежності від того, в якому районі Гостомеля ви живете, скрізь є сквери, парки, ліс. Але найголовніше, що в цьому місті великі каскади озер з чистими пляжами, сюди приїжджають відпочивати з усіх довколишніх міст.

Окремо хочеться виділити фермерський ринок, який знаходиться в самому центрі міста, до нього дуже зручно добиратися з будь-якої точки міста. У центрі також є поліклініка, мережі найбільших супермаркетів, кафе, банки, пошта.

Гостомель з’єднаний з Києвом Варшавської трасою, дорога в середньому займає 30 хвилин на автобусі, значно швидше ви доїдете на власному авто. Саме місто однозначно варто розглядати тим, хто обирає екологію і тишу, тим хто любить активний відпочинок, любить піші та вело прогулянки. Гостомель оточений великим лісовим масивом, де завжди добре проводити вільний час.

Поділіться цим
country.ua