+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

Купити квартиру в клубному будинку

Все більша кількість людей втомлюється від шуму, від висотних будинків і численних сусідів. Не кожен може дозволити собі заміський будинок поблизу Києва, але кожен може знайти собі відповідний варіант серед клубних будинків. Явними відмінностями такої нерухомості вважаються: незвичайне архітектурне рішення, комфортне планування, всі будівельні та оздоблювальні матеріали високої якості. Вхідна група є візитною карткою будинку з дорогим інтер’єром та екстер’єром.

Через брак міської землі забудовники зводять квартали щільної забудови і для любителів тиші пошуки нерухомості зводяться до мінімуму. Тому кожен новий проект клубного будинку розцінюється на вагу золота. Важливу роль також відіграє розташування будинку, якщо це центр з усією супутньою інфраструктурою, то потрібно дуже швидко реагувати і купувати квартиру, навіть якщо вартість квадратного метра вам здається завищеною. “Навіщо поспішати?”, Запитаєте ви, спробуємо детальніше пояснити всі плюси подібної покупки.

В клубних будинках невелика кількість квартир, всі квартири просторі з високими стелями,  приміщення загального користування не тісні з хорошим авторським ремонтом. Існує також ряд привілеїв для власників подібних квартир, сюди можна віднести огороджену територію з відеоспостереженням і охороною, внутрішню дитячий та спортивний майданчики, зону відпочинку з ландшафтним дизайном і системою автополиву. А чистоту і порядок прихожих і прибудинкової території підтримує обслуговуюча організація.

Купити квартиру в клубному будинку також вигідно з точки зору паркувальних місць, яких тотально не вистачає не те що в центрі, але і в будь-якому міському кварталі. Щодо земельної ділянки будинок посаджений таким чином, що парковка розрахована на кожну квартиру, тобто фактично входить у вартість квартири, яку ви купуєте. На ринку середня ціна за паркомісце в наземній парковці оцінюється в 8000 у.о., а за підземний паркінг доведеться віддати 10000 у.о.

Варто відзначити, що в будинках клубного типу живуть статусні люди зі схожими цінностями, тому неблагонадійних сусідів бути просто не може.

Наприклад, в Сполучених Штатах, Британії, Австрії та ряді інших країн з високим рівнем життя, квартири в будинках клубного типу взагалі не потрапляють на ринок. Мешканці будинків самі пропонують своїм друзям і родичам нерухомість, проводять співбесіди з кожним потенційним покупцем і вибирають найдостойнішого на свій погляд.

З огляду на ексклюзивність і лімітованість подібного житла, особистого спокою і розташування, вибір квартири на користь клубного будинку очевидний.

Поділіться цим
country.ua