+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

Купити таунхаус в “Apple House”

Місто Буча примітне своїм вигідним розташуванням щодо столиці. Завдяки сосновому лісу, який оточує місто, воно відрізняється чистим повітрям і гарною екологією. Як і інші райони передмістя в місті активно проводиться забудова новими об’єктами, що свідчить про активний розвиток інфраструктури і поліпшення загального стану міста. Тому якщо Ви шукаєте вигідні пропозиції для інвестицій, то вам варто задуматися про придбання частки в котеджному містечку “Apple House”.

Хочу надати Вашій увазі житло нового зразка: таунхауси “Apple House” в місті Бучі, яке розташоване в 20 хвилинах їзди від Києва. Для поціновувачів активного відпочинку і тих, хто піклується про своє здоров’я, важливим буде наявність в пішій доступності басейну. Його відвідування можливо, як для дорослих, так і для дітей.

Наполегливо радимо розглянути цей варіант, якщо Ви хочете жити в екологічно чистому місці і при цьому поблизу Києва і в місті з розвиненою інфраструктурою.

Даний тип житла відрізняється своїм підходом до будівництва. Забудовники “Apple House” створюють котеджне містечко зі своєю міні-інфраструктурою. Тут в 350 м. розташований дитячий садок, в 2,2 км – середня школа, будинок культури з великою кількістю гуртків для дошкільнят, а в пішій доступності магазини, аптеки і все необхідне для комфортного життя.

Даний тип житла особливо комфортний для тих, хто звик використовувати простір з розумом, так як невеликі планування вільно замінять вам квартиру, але при цьому у Вас завжди є свій дворик, де Ви можете гуляти з дітьми, влаштувати зону барбекю або ж проводити своє дозвілля улюбленим чином. Ви ніколи не будете відчувати себе відірваним від бурхливого життя столиці, адже всього в 7-10 хвилинах поруч знаходиться ЖД станція, а це мало не найшвидший спосіб дістатися до Києва. Тут можна поєднати всі переваги життя за містом і при цьому не втратити комфорт міського жителя. Ще однією особливістю даного комплексу, яка виділяє його серед інших, є його екологічність і розумне споживання електроенергії, це проявляється в сучасній системі електропостачання і практично унікальних зарядках для електромобілів.

Про успіх попереднього проекту свідчить те, що він повністю розпроданий, але у вас є можливість придбати житло в новому, по кращій ціновій пропозиції, адже нижче ціни, ніж зараз вже не буде.

Розглядаючи таунхауси “Apple House”, слід врахувати всі переваги малоповерхової забудови. Ви завжди будете відчувати себе частиною одного колективу, що сприяє кращому спілкуванню і загрожує цікавим дозвіллям. Усередині котеджного містечка “Apple House” ви і ваші діти, будете відчувати себе в цілковитій безпеці, так як по периметру всього містечка розташовані камери відеоспостереження. А так само є система охорони і шлагбаум, тобто паркувальні місця для автомобілів будуть доступні тільки для мешканців даного комплексу.

Безумовною відмінною рисою таунхаусів “Apple House” є якісні матеріали. Монолітно-каркасний фундамент, цегляні стіни, утеплені базальтової плитою і покриті акрилової штукатуркою. Вікна п’ятикамерного профілю  не тільки добре зберігають тепло, забезпечують  ідеальну шумоізоляцію, але і забезпечать спокій і збереження особистого життя.

Незаперечною перевагою 10-секційних таунхаусів є всі центральні комунікації, що дуже важливо враховувати при покупці житла. Будівництво таунхаусів “Apple House” проводиться за всіма сучасними будівельними нормами і робиться якісно, ​​з розумом і на століття.

Вибір завжди за вами, але інвестиції в таунхауси “Apple House” – це інвестиції в майбутнє, якість і максимальну користь.

Поділіться цим
country.ua