+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

Купити ділянку в п.Романовка

Часто так трапляється, що кожна сім’я, що живе в квартирі, замислюється про придбання дачі, але часто так трапляється, що не завжди на ринку нерухомості є підходящі варіанти. А іноді бюджет не дозволяє придбати готовий будинок. І найкраще, що можна зробити в цьому випадку – купити ділянку під будівництво.

На уже своїй землі можна спланувати все так , як сам любиш: розбити фруктовий сад, маленькі грядки для свіжої зелені, поставити гойдалки або й зовсім дитячий майданчик, якщо площа дозволяє, та і вирити басейн і ще багато чого під свій смак. Цим всім не доведеться ділитися з недобросовісними сусідами і лагодити поломки за хуліганами, тому з купівлею ділянки ви купуєте ще й власний комфорт.
Як же правильно обрати свою ділянку? Для цього і потрібні агентства нерухомості. Саме вони надають інформаційні послуги та супроводжують угоду до самої купівлі. Купуючи з рук, є ризики купити «проблемну» землю. Але не про це зараз. Важливо, в якому місці купувати. Можемо порадити селище Романівка. Обирати його варто тільки тому, що це райське місце абсолютно не відірване від благ цивілізації. Погодьтеся, міському жителю буде складно після комфорту зіткнутися з такими особливостями сільського життя, як носити воду руками або «романтика» при свічках. Важливим фактором при виборі є транспортна розв’язка. Те, як часто ходять автобуси і чи є траса для того, що б швидко дістатися на автомобілі.

Звернути увагу варто ще й на сусідів, особливо якщо вибір ділянки з метою будівництва дачі. Хороші сусіди – запорука Вашої безпеки. У Романівці вже давно активно проводиться забудова, перетворюючи селище в котеджне містечко. А це означає, що люди, які будуть перебувати там цілий рік, зможуть уберегти Ваше майно від крадіїв. Не можна не згадати про екологію Романівки, а саме про родючі землі, чисту воду і чисте соснове повітря.

Романівка підходить не тільки молодим сім’ям, але і літнім людям які мріють втекти від метушливого, галасливого і досить брудного Києва. Погодьтеся, столиця – це місце для роботи і розваг, але ніяк не для душі і відпочинку. Тільки в селі можеш по-справжньому розслабитися, відпочити душею і тілом, забувши про метушню і проблеми. Тому вкладаючись в землю ви робите інвестицію в себе і своє прекрасне самопочуття.

Приємним бонусом є ціни на нерухомість в цьому районі. У порівнянні з іншими селищами і навіть самими спальними районами Ірпеня і Бучі в Романівці купувати значно вигідніше. Про поточний стан справ завжди краще дізнаватися у досвідчених ріелторів, що давно працюють на ринку нерухомості.

Що ж, можна підводити підсумки, купівля нерухомості, а саме ділянки в Романівці – це не просто вигідно, а й ще  внесок у власне здоров’я, і ​​здоров’я сім’ї. Ділянку можна знайти і під сад – город, і під будівництво заміського будинку, і для маленької милої дачі. Вибір за вами.

Поділіться цим
country.ua