+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

5 причин купить дом в Ирпене

Деякий час тому вважалося престижним мати приватний будинок в Києві, бажано ближче до центру. Це не тільки зручно, але й статусно. Згодом цей лиск перестав користуватися попитом, і не тільки заможні люди потягнулися за тишею і самотою в передмістя. Пов’язано це з підвищеною щільністю населення та швидким темпом життя.

Весь час знаходиться в шумі, русі і пилу стає неможливо. І в цей період почала розвиватися екологічна складова суспільства, всі кинулися шукати заміське житло біля столиці, щоб мати чисте повітря і необхідний мінімум для життя.

Попит породив пропозицію і в Київській області стрімко почали зводити котеджні містечка, таунхауси і дуплекси пропонуючи клієнтам будинки різної вартості і якості.

 

Лідером по зведенню подібної нерухомості багато років поспіль стає Ірпінь-місто здоров’я і парків. Сьогодні ми розглянемо чому саме наше місто стало таким популярним і наведемо п’ять головних причин, хоча, їх набагато більше.

Ірпінь оточений величезним лісовим масивом, який дарує чисте повітря. Тут дуже добре себе почувають люди з захворюванням дихальних шляхів, практично всі алергії тут проходять. Плюс до всього Ірпінський регіон десятки років є містом-курортом і славиться своїми цілющими джерелами і грибними місцями. Кожен, хто так чи інакше приїжджав до Ірпеня, завжди повертався сюди, а велика кількість жителів Києва і зовсім переїхали жити. Ще кілька років тому можна було продавши квартиру в столиці, купити хороший будинок тут за прийнятну ціну.
Транспортна складова є одним з найважливіших факторів при виборі житла. Історично Ірпінь розділений залізницею на дві частини і з обох можна дістатися до Києва. З боку «ліній» виїзд забезпечує Варшавська траса, а за нові райони забудови відповідає Нова траса. Автобуси кожні 5-10 хвилин курсують у всіх напрямках, забезпечуючи великий пасажиропотік, дістатися зі спальних районів Ірпеня до станції метро Академмістечко можна за півгодини. Останнім часом через великий приплив населення і зростання об’єктів нерухомості людей стає більше і траси перевантажуються в годину-пік, тому найближчим часом почнеться будівництво окружної дороги, яка розвантажить частина міста.
Інфраструктура Ірпеня теж не стоїть на місці зводять нові об’єкти освіти, медичні центри, велика кількість об’єктів дозвілля, розвиваючих і спортивних центрів. Якщо ви розглядаєте придбання будинку в Ірпені, то для себе і своїх дітей ви безумовно знайдете розваги на будь-який смак. Окремо хочеться виділити парки і зони відпочинку, які не поступаються європейським, з велодоріжками, зонами для шашликів і ігровими комплексами для дітей.
Великим плюсом, також є наявність різнопланової нерухомості, де ви можете обрати приватний будинок, як з великиою, так і з маленькою ділянкою. У центральній частині Ірпеня новий будинок з ділянкою від 5 соток обійдеться вам приблизно в  два рази дорожче, ніж на периферії. Але і для тих, хто шукає приватний будинок за скромною ціною можна знайти цілком підходящий варіант. Пов’язана така розбіжність з ціною за сотку землі, віддаленістю від інфраструктури та відсутністю деяких комунікацій, наприклад, центральної каналізації.
Практично всі нові будинки в Ірпені мають автономність, опалення та підігрів води здійснюється за рахунок газового або електро-котла. Також багато хто бачить плюси у власній свердловині і септик системі. Сучасні енергозберігаючі системи плюс автономія роблять будинок довговічнішим і енергетично менш витратним.
В цілому Ірпінь можна зарахувати до найбільш розвинених міст України, тут прекрасно поєднуються нові технології та екологічно чисте життя. Наші фахівці знають толк в приватних будинках і допоможуть вам швидко знайти той самий, який ви шукали все життя.

Поділіться цим
country.ua