+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

КУПИТИ ТАУНХАУС В КОТЕДЖНОМУ МІСТЕЧКУ «GARDEN HOUSE»

За останні роки таунхаус став одним з найпопулярніших видів нерухомості. Так як це є  доступна нерухомість і це щось середнє між квартирою і приватним будинком. На сьогоднішній день великий вибір таунхаусів можна побачити під Києвом, а саме в невеликих містечках. Одним із таких містечок є ​​- Буча.

Буча – це містечко розміщене всього в 20 км. від Києва. Місто перебуває у великому оточенні зелені, а саме хвойного і дубового лісу. Від такої гарної природи в Бучі  з’явився окремий район де йде приватна забудова будинків, дуплексів і таунхаусів – його прозвали «Лісовою Бучею». Але і в інших районах Бучі йде активна забудова котеджних містечок, приватних будинків і не тільки.

Одним з нових проектів котеджного містечка є «GARDEN HOUSE». «GARDEN HOUSE» – це яскраве втілення Ваших житлових запитів і бажань. Це красива архітектура будинків, в якій дуже гармонійно поєднується кожна деталь. КМ «GARDEN HOUSE» складається з 9 таунхаусів і 1 окремого будинку. Територія містечка закрита, що є великим плюсом. Ви будете знайомі зі своїми сусідами і Ваші діти завжди зможуть безпечно пограти у дворі. Так само у дворі організована парковка, пішохідні доріжки, двір облагороджений деревами і іншими рослинами.

КМ «GARDEN HOUSE» розміщене в центральній частині Бучі, що є  важливо для деяких покупців. У пішій доступності у Вас є магазини, аптеки, салони краси, кафе і ресторани. Так само не далеко від КМ «GARDEN HOUSE» знаходиться великий і красивий Бучанський парк, де можна провести відмінно час зі своєю сім’єю або друзями.

Забудовник КМ «GARDEN HOUSE» працює на ринку нерухомості не один рік і знає ,що потрібно клієнту. Тому забудовник будує цей проект за класичною технологією. Таунхауси зведені з червоної повнотілої цегли з додатковим утепленням пінополістиролом. Таунхаус продається з наповненням, а саме з чистовою лазерною стяжкою підлоги, гіпсовою штукатуркою стін і газовим котлом.

Таунхаус розміщений на своїй земельній ділянці (площадь ділянки від 1,1 до 1,8 сотки) і має 105 квадратних метрів. Планування таунхаусу дуже комфортне і підійде для будь-якої сім’ї: простора кухня-їдальня з виходом на терасу; а також 4 комфортні кімнати, одна з яких розташована на першому поверсі. Також є гардеробна, комора і 2 санвузола. Вартість такого таунхаусу від 55 000 у.о ..

Звичайно ж при виборі таунхасу в КМ потрібно зважити всі плюси і мінуси. Але щоб їх дізнатися потрібно побачити все своїми очима. Тому запрошуємо Вас на перегляд КМ «GARDEN HOUSE», а наші менеджери допоможуть вам в цій справі.

Поділіться цим
country.ua