+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

Плюси і мінуси дворівневої квартири

Кожен з нас мріє про своє ідеальне житло. Для когось це квартира-студія або звичайна квартира. Для інших це великий просторий будинок або дуплекс. А хтось мріє про дворівневу квартиру. У кожного з перерахованих мною варіантів є свої плюси і мінуси. У цій статті я вам розповім про переваги і недоліки дворівневих квартир.

Мода на такі квартири прийшла до нас з голлівудських фільмів і західного дизайну. Раніше мати таку розкіш дозволяли собі еліта і дуже привілейовані люди. У наш час купити таку квартиру може кожна людина котра має потрібну суму грошових коштів. І так почнемо з плюсів.

  1. Велика площа. Такі квартири завжди мають велику площу, що дозволяє втілити будь-які свої мрії.
  2. Легкість зонування. Зазвичай на першому поверсі розташована загальна зона: кухня, вітальня, кабінет і санвузол. На другому поверсі особиста зона: спальні і дитячі кімнати.
  3. Невеликі витрати на меблі. Чим менше меблів в таких квартирах тим шикарніше вони виглядають. Така квартира вже самодостатня.
  4. В таких квартирах в основному встановлюють панорамні вікна, що роблять їх світліше.

Інвестування. Такий вид нерухомості можна купити не тільки для подальшого перепродажу, але і для здачі.

Тепер перейдемо до мінусів дворівневих квартир.

  1. У такій квартирі є сходи. Вони забирають частину корисної площі, і якщо у вас є маленькі діти то вони несуть якусь небезпеку.
  2. Оплата комунальних платежів. Чим більше квадратних метрів у вашій квартирі, тим більше вам доведеться платить за її зміст.
  3. Вартість таких квартир в принципі на 15-20% дорожче ніж звичайних однорівневих квартир.
  4. Головним конкурентом дворівневих квартир є таунхаус. Їх за часту прирівнюють. Але до таунхаусу пропонується ще свій дворик, що є головною перевагою.
  5. Якщо така квартира розташована у висотному будинку на останньому поверсі, то влітку на другому поверсі завжди спекотніше так як дах швидко нагрівається.

Тепер ви розумієте, що таке житло має як і плюси так і мінуси. Чого більше вирішувати вже вам, але пам’ятайте, що дворівневі квартири це як символ багатства, достатку і успіху. Вони будуть підкреслювати ваш статус. І такі квартири завжди будуть користуватися популярністю.

Поділіться цим
country.ua