+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

Інфраструктура міста Бучі

На що ми звертаємо увагу, обираючи житло? В першу чергу – на місто і його інфраструктуру. В цьому випадку місто Буча стане відмінним вибором!

Транспортна система Бучі сформована досить добре за рахунок того, що місто є великим транспортним вузлом.

Кожен день міський транспорт перевозить тисячі пасажирів. Для комфорту жителів міста функціонують різні наземні види транспорту. Буча з’єднана залізницею, міжміськими автобусними маршрутами повідомленням з багатьма містами України.

Також в місті добре розвинена соціальна інфраструктура. Лікувальні установи, служба швидкої допомоги, дитячі дошкільні державні і приватні установи, загальноосвітні та профільні установи шкільної освіти і додаткової, середньо-спеціальний і вищий навчальний заклад, дитячі оздоровчі центри, спортивні майданчики і спортивні комплекси, стадіон, басейн, роллердром.

У Бучі розвинена ринкова інфраструктура, яка забезпечує вільний рух товарів і послуг. Тут представлені великі торгові мережі продуктових супермаркетів: «ЕКО Маркет», «АТБ», «NOVUS», «Фора», а також будівельний супермаркет «Нова Лінія», мережа побутової техніки і електроніки «Comfy», і магазини мереж «Cosmo» і «Watsons».

Окремо варто поговорити про міський парк, заснований в 2011 році. Крізь лісові зарості  проложені нові доріжки для піших і велосипедних прогулянок, а неспішний маршрут вздовж річечки не залишить байдужим нікого. На території розташований мотузковий парк, де всі, від малого до великого, можуть пройти випробування на витривалість і перевірити свою фізичну підготовку по мотузкових трасах.

Крім того, місто перебуває в оточенні хвойного і листяного лісу. Багато дубів і сосен і в самому місті. При будівництві нових будинків зелені насадження максимально зберігають. Населення Бучі постійно зростає, тому що сучасна людина не відокремлює себе від природи, але для повноцінного існування вона залежна від міської інфраструктури. Житло в Бучі – це зручна інфраструктура і принади життя за містом.

У Бучі активно будуються і розвиваються нові мікрорайони. Хороший приклад – ЖК «Континет» з системою «розумний дім». Покупці зупиняють свій вибір на цьому комплексі через його екологічність та комфорт. У ЖК функціонує власна інфраструктура, тому складається враження, що живеш в окремому містечку. Першим житловим комплексом з власним торговим центром, басейном і кінотеатром стане ЖК «Гранд Бурже», який знаходиться на Варшавському шосе. Це чудовий варіант для сімей з дітьми, які змушені часто відвідувати Київ. Інтерактивні майданчики і закрита територія для малюків, а все необхідне буде в домі – досить лише спуститися на ліфті. До Києва є пряма дорога на громадському і власному транспорті, а недалеко – і залізниця.

У самому серці міста розташоване котеджне містечко Zagrava Village. Тихе, затишне місце закритого типу. Будиночки з окремою територією, просторі вулички, всього 16 новобудов створять відчуття відокремленості і комфорту.

У місті багато нових таунхаусів і окремих будинків, є квартири в багатоповерхових новобудовах і в будинках старого фонду. Для кожного знайдеться ідеальне місце, де життя буде впевненим і спокійним.

Поділіться цим
country.ua