+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

Чому варто купити квартиру в ЖК “Модуль”

Поблизу політичного і економічного центру нашої країни притулився затишний і зелений куточок, який носить ім’я Буча. Тут за високими соснами і багаторічними дубами сховалося активно розвиваюче місто, яке за своєю наповненістю може конкурувати не тільки з нашою столицею, а й зі світовими. В одному з районів Бучі виріс комплекс за останнім словом технологій і будівництва, з легкої руки надійної будівельної компанії з багаторічним досвідом і позитивною репутацією починаючи з 2007 року. Семимильними кроками йде робота. Перші будинки  вже введені в експлуатацію, живуть люди і сусіди роблять ремонти. Ще два – будуються, а 9 – в проекті. При будівництві ЖК «Модуль» дотримуються всіх норм і термінів.

Продумане розташування житлового комплексу дозволяє повноцінно користуватися всіма перевагами розвиненої міської інфраструктури, з легкістю дістатися до будь-якої точки міста і насолоджуватися мальовничими краєвидами.

«Модуль» стане житловим комплексом якісно нового рівня, завдяки поєднанню майстерності кращих фахівців архітектурної справи з широкими можливостями сучасних технологій. Використання прогресивних технологій і сучасних матеріалів в будівництві забезпечить майбутнім мешканцям комплексу комфорт і безпеку. Стіни будинку виконані з цегли з хорошою тепло і шумоізоляцією. Зовнішні стіни додатково утеплені, що дасть можливість економити в зимовий період. У всі квартири підведені комунікації. Окремим плюсом стане індивідуальне газове опалення і всі необхідні прилади обліку, що гарантують чіткий контроль витрат на оплату комунальних послуг.

ЖК «Модуль» складається з декількох будівель, що знаходяться в новому районі з активно розвиваючою інфраструктурою. З цього місця можна з легкістю дістатися до міста Київ. Поблизу житлового комплексу знаходиться торговий центр «Модуль», де можна зробити покупки від здобної булки до будівельної техніки. У пішій доступності знаходиться декілька шкіл і дошкільних освітніх установ, а вечір з родиною можна провести на прогулянці в Бучанських парках.

Цокольні поверхи призначені для комерційних цілей, тому ви станете щасливим володарем квартири поруч з кафе, центрами раннього розвитку і магазинами.

У зеленому затишному дворі без автомобілів будуть оздоблені сучасні і безпечні дитячі та спортивні майданчики. Внутрішній двір – це якісна продумана система для жителів різного віку та інтересів. Відділений від вуличної метушні, він має безпечну територію і внутрішню інфраструктуру. Тут створено простір для всіх поколінь. Діти і дорослі зможуть вільно відпочивати, не заважаючи один одному.

А для власників автомобілів біля комплексу буде облаштована наземна парковка. Місця для паркування знаходяться по всьому периметру комплексу.

ЖК «Модуль» – це основа для подальшого розвитку суспільства та оточення. Разом з адміністрацією міста тут планується будівництво нової школи та дитячого садка. Вашим дітям не доведеться витрачати час на дорогу до школи і назад. ЖК «Модуль» піклується про ваш комфорт.

Поділіться цим
country.ua