+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

Купити квартиру в ЖК Green Yard

Коли довго живеш у Києві, постійно перебуваючи в русі і міській  метушні, коли втомився від пробок і загазованості повітря, хочеться переїхати в місце, де все розмірено, де сосни і дуби не поодинокий випадок, а буденність, де повітря заряджене хвойним запахом. І звичайно ж, таке можливо тільки в передмісті.

Ми пропонуємо вам розглянути місто Ірпінь, як місце для життя.

Якщо вам важливе придбання квартири поблизу лісової зони, то пропонуємо житловий комплекс Грін Ярд.

 

Комплекс закритого типу, що складається з 10 будинків.

Важливо відзначити, що всі будинки 5 поверхові, клубного типу. Тут відчуваєш себе легше, немає тиску багатоповерхівок. Невелика кількість сусідів дозволить знати кожного особисто і не боятися відпускати дитину у двір, де всі свої.

У кожній квартирі передбачено кований балкон, що на сьогоднішній день велика рідкість, оскільки велика частина будинків передбачає наявність лоджії.

 

Великою перевагою є достатня кількість коморних приміщень на кожному поверсі. На сьогоднішній день, комори виконують важливу, навіть можна сказати, функціональну роль. Тут можна зберігати все… Від закруток до велосипедів, від вудок до зимової гуми. Не варто недооцінювати роль комор в розвантаженні квартири від зайвих, сезонних речей. Комори представлені в багатьох варіаціях від 3 до 10 м2.

До того ж, всі будинки побудовані з червоної цегли і утеплені пінопластом, а це як відомо одне з кращих поєднань при будівництві. А значить ви можете бути спокійними, що взимку буде триматися тепло в приміщенні, а влітку прохолода.

Житловий комплекс Green Yard пропонує зручні та практичні планування.

Велика розмаїтність однокімнатних і двокімнатних квартир дозволить обрати максимально відповідну вам.

Купуючи квартиру, ви отримуєте її з лазерною стяжкою підлоги і цементно-піщаною штукатуркою стін, з заведеними комунікаціями та індивідуальним опаленням, а найголовніше, з прекрасним видом з вікон і сосновим лісом навколо.

Житловий комплекс Green Yard має дитячі майданчики, місця для відпочинку та заняття спортом, асфальтовані дороги, тротуари, велику кількість паркомісць.

Незважаючи на те, що комплекс розташований в оточенні соснового лісу, він знаходиться в близькості до всієї інфраструктури. Крім того, що поруч уже обжитий мікрорайон ЖК Синергії і там є все. Від продуктових магазинів до кафе, від розвиваючих клубів та садочків для дітей ,до магазинів одягу та аптек. На території самого комплексу передбачена велика кількість комерційних приміщень, а значить всі соціально значущі місця будуть під рукою.

 

Так само, комерційні приміщення вигідно розглянути для інвестування, вони представлені різної квадратури від 42 до 214 м2 на цокольних і перших поверхах, а цінова політика приємно здивує.

Поруч з комплексом зупинки маршрутних таксі по місту і на Київ. Зручна розв’язка дозволить обрати оптимальний маршрут до Києва або прилеглих міст: Ворзель, Буча, Михайлівка-Рубежівка.

Якщо ви не любите висотні будівлі, вам важлива тиша і комфорт, ви цінуєте якість і розташування, то це саме ваш варіант!

Поділіться цим
country.ua