+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

Купити квартиру в ЖК Millenium State

Як же багато написано про принади заміського життя. Це так і є. Не багатьом «до душі» постійна метушня столичного життя. Хочеться жити в оточенні природи, в тихому і затишному містечку, але тим не менше щоб і Київ був поруч.

 

Якщо Ви ще не були в Ірпінському регіоні, тоді запрошуємо вас на екскурсію. Доглянуті парки, сквери, нові висотки і елітні приватні споруди, а також відмінна транспортна розв’язка не залишать вас байдужими. Хочеться виділити невелике, але дуже затишне і «зелене» місто  – Бучу. А коли ви прогуляєтеся центральним міським Бучанським парком, ви точно захочете жити в цьому місті.

Тепер хочемо познайомити вас з відмінним ЖК «Millenium State». Вдале розташування ЖК одна з найголовніших переваг даного комплексу. Поруч вся інфраструктура міста, дитячі садки, школи, транспортна розв’язка дозволить з легкістю добиратись до Києва і в Ірпінь.

 

Забудовником даного комплексу є компанія R-building, яка будує житло рівня комфорт-класу і піклується про якість життя своїх мешканців. Будівельна компанія вже реалізувала кілька великих проектів в місті Буча: ЖК Яснополянський, ЖК Амур, ЖК Міленіум Сіті. Всі будинки здані в строк і заселені на 100%. Хочеться відзначити, що в 2018 р, компанія R-building, отримала нагороду від Бучанської міської ради в номінації «Будівельник року».

ЖК «Millenium State» за проектом включає в себе 10 секцій, закільцьованих між собою, всередині яких буде розташований великий двір з дитячим майданчиком, футбольним полем, а також зеленою зоною для відпочинку. Всередині двору парковка для автомобілів буде заборонена, що дозволить вашим дітям гратися на майданчиках в безпеці. Якщо у вас виникло питання: «де все-таки можна буде залишати свій автомобіль?» про це забудовник також подбав. Навколо комплексу по всьому периметру, а також уздовж бульвару парко-місць більш ніж достатньо. Відмінним подарунком від забудовника всім вело-любителям – безкоштовна оренда велосипедів. Для цього вам потрібно бути всього лише жителем ЖК «Millenium».

 

Секції Б, В уже здані і заселені на 90%. У секції В ще залишилися дуже цікаві пропозиції. Великі 3к квартири 92м2 за ціною 620у.е. / м2, на які є розстрочка від забудовника без% до 30міс. Так-так, це не помилка, без% до 30міс. Тому якщо ви шукаєте велику 3к квартиру для своєї сім’ї, то поспішіть, їх залишилося зовсім небагато. Секції А і Г будуть введені в експлуатацію до кінця 2019 року, ціни варіюються від 610у.е. / м2 на 2рівневі квартири і 620у.е. на середні поверхи. Якщо ви плануєте інвестувати в житло, то варто розглянути секції 4А (готовність 2021р.) Ціни від 580у.е. / м2 або Д (2), 4Д (готовність кінець 2020р.) Там стартова ціна від 595у.е. / м2.

Всі будинки ЖК «Millenium State» будуються виключно з цегли, фасадне утеплення -пінопостірол 100мм. Товстелезні стіни, утеплений фасад, а також якісні металопластикові вікна від знаменитих брендів Rehau і Veka з двокамерним енергозберігаючим склопакетом, забезпечать тепло і комфорт у Вашій квартирі і будинку в цілому. Стильні під’їзди з відеоспостереженням на кожному поверсі, з двома абсолютно тихими ліфтами «Mizui», будуть щодня тішити ваш погляд, і нагадувати, що вибір ви зробили правильно, купивши квартиру в даному комплексі. Хочеться так само відзначити, що наповнення квартир максимально підготовлене до ремонту. На підлозі лазерна стяжка  підлоги під укладку плитки / ламінату, стіни- чистова машинна штукатурка під шпалери / фарбування, зроблена розводка опалення, встановлені радіатори і газовий котел. Вибір планувань дуже різний від 36м2 до великих  дворівневих квартир площею 132м2. Тут кожен зможе підібрати саме ту квартиру, яку бажає.

 

Для тих, хто шукає приміщення для бізнесу, в даному комплексі відмінні комерційні приміщення. Всі вони знаходяться на 1-му поверсі по периметру всього комплексу, всі фасадні. Вартість всього 700 у.о. за 1м2. Так само є розстрочка від забудовника з початковим внеском від 50%.

І так підсумуємо. Буча – одне з кращих міст для того, щоб ростити дітей і насолоджуватися життям. А саме якщо ви ще й власник квартири в ЖК «Millenium State». Приїжджайте на перегляд, ми з радістю покажемо пам’ятки ЖК і міста в цілому.

Поділіться цим
country.ua