+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

Купити квартиру в ЖК “Олімп”

Місто Ірпінь, як найближче передмістя Києва продовжує зростати і пропонувати своїм потенційним інвесторам квадратні метри з різними видами і інфраструктурою. Безумовно, все необхідне акумулюється ближче до центру Ірпеня і з боку Нової траси, оскільки це найактивніші і модернізовані райони, де для повноцінного життя є все. Тому в цих районах і житло дорожче і не доводиться витрачати багато часу на покупки, послуги та розваги-все під боком.

Зовсім нещодавно почалося будівництво нового житлового комплексу “ОЛІМП”, який буде включати в себе 8 десятиповерхових будинків, з власною інфраструктурою, де передбачений дитячий садок, багато магазинів, салонів і кафе. На перших поверхах заплановані  комерційні приміщення під бізнес, в які також можна заздалегідь інвестувати кошти. Також важливим моментом є багаторівневі наземні паркінги і парковка, під яку відведено місце по периметру комплексу.

Всі будинки будуть цегляні, утеплені пінополістирольними плитами і оштукатурені короїдом. Передпокої загального користування будуть просторими, щоб вмістити в себе всі дитячі візочки і велосипеди. Також передбачені внутрішні зони відпочинку з прогулянковими алеями, дитячими та спортивними майданчиками. Територія ЖК “ОЛІМП” повністю буде огороджена, встановлений пропускний пункт і підключена система відеоспостереження.

 

Кожен, хто розглядає житло комфорт-класу зможе вибрати і купити квартиру в ЖК “ОЛІМП” не тільки через близькість до Києва, але ще і через цінову політику, на етапі будівництва ціни стартували від 11000 грн. за кв.м. Ще плюс в тому, що вибирати є з чого, завдяки великій різноманітності планувань: однокімнатні квартири йдуть метражем від 31-до 61 кв.м, двокімнатні квартири від 56 до 65 кв.м. трикімнатні 80 кв.м. Серед безлічі планувань є квартири з гардеробними кімнатами, просторими лоджіями і кухнями-вітальнями, всі ці вимоги зараз диктує ринок.

Всі комунікації, які будуть підключені до комплексу повністю міські з місцевими тарифами. Також в ЖК буде автономне газове опалення, що істотно заощаджує фінанси в опалювальний сезон.

У вартість входить стяжка підлоги, цементно-піщана штукатурка стін, металопластикові вікна та броньовані двері.

На етапі будівництва забудовник пропонує розстрочку при поетапному погашення до двох років.

Популярності комплексу дає його близькість до Києва, прекрасна транспортна розв’язка, наявність всього необхідного в  межах двох кроків. Особливо приємно усвідомлювати, що ти будеш жити в будинку, який розташований поблизу річки і великого лісового масиву.

Якщо ви розглядаєте нерухомість під інвестиції, то цей комплекс однозначно вартий вашої уваги!

Поділіться цим
country.ua