+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

Види заміської нерухомості

Останнім часом спостерігається тенденція переїзду в передмістя, все більше людей віддає перевагу приватності, тиші і найголовніше чистому повітрю. Далеко не всі розглядають багатоквартирні будинки, в фаворі заміська нерухомість від таунхаусів до котеджів, будь-якого метражу, розташування і з різною кількістю соток землі. В Ірпінському регіоні великий ринок заміської нерухомості, де у потенційного покупця великий вибір.

Якщо вам не потрібна велика ділянка землі, хочете тільки особисту парковку і місце де можна смажити шашлики, то вам дійсно підійде таунхаус.

Це малоповерховий будинок на кілька багаторівневих квартир, у кожної з яких свій окремий вхід. Таунхауси зараз зводять в основному в два рівня, іноді вони йдуть з гаражами, часто з мансардами і ділянками землі від 1 сотки.

Дуплекс – це будинок на два господаря, тобто дві ідентичні частини, об’єднані однією стіною або гаражами. Як правило, ділянка землі в цьому випадку більше і становить від двох-трьох соток і вище. У кожної половинки свій окремий вхід, дві земельні ділянки мають передній і задній двір. Дуплекси в основному двоповерхові, але зустрічаються і одноповерхові варіанти з великими панорамними вікнами, за західним зразком.

Триплекси-це будинок на три господаря, зустрічаються не так часто, але теж популярні. Геометрично вони можуть розташовуватися в лінію або нагадувати трикутник з різними входами і земельними ділянками, але строго з трьома господарями.

Той же самий підхід застосовують до квадрохаусів, будинків на чотири господаря і ділянки. Зовні нагадує куб, який поділили рівними частинами. В Європі та Америці такий вид нерухомості називають форплекс, і всі господарі володіють спільною земельною ділянкою рівноправно. В Україні спільна власність зустрічається вкрай рідко, тому що кожен хоче приватності і самостійно приймати рішення щодо земельної ділянки.

Приватний будинок, цей вид нерухомості найпопулярніший, але і дорогий. Сотка землі в центрі Ірпеня або Бучі може досягати 10000 у.о., будівництво добротного цегляного будинку обійдеться теж не дешево, але в підсумку ви отримаєте не тільки будинок, але і повну інфраструктуру біля будинку. На периферії будинок буде істотно дешевше.

Котедж, це частина заміської нерухомості, яку часто плутають з будинками. Важлива відмінність в тому, що котеджі це будинки, які в основному зводять подалі від центру міста, частіше в котеджному селищі. В Ірпінському регіоні існує велика кількість міні-містечок зі своєю інфраструктурою, обслуговуючими організаціями та клубними концептами.

Фінансова складова в питаннях придбання заміського житла є однією з найважливіших, так само як і розташування житла ближче до соціальних і культурних об’єктів. NID Company володіє великою базою нерухомості, тому ми постараємося вам допомогти з вибором таунхауса або елітного котеджу.

Поділіться цим
country.ua