+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

Купити квартиру в ЖК Барвиха

Найвищі темпи розвитку з київських міст-супутників у Ірпеня. Для повноцінного життя є все необхідне, тому він росте і приймає все більше щасливих сімей. Чудова екологія, нові комунікації, транспортна розв’язка і  інфраструктура створюють сприятливий клімат для життя тут. Серед забудовників, які зводять житло комфорт і економ-класу можна виділити житловий комплекс «Барвиха». Він підкуповує інвесторів помірними цінами і якістю будівництва. Безумовно існують певні незручності, це і віддаленість від центру і початок розвитку інфраструктури, але в цілому плюсів більше, і ми розповімо про них докладніше. ЖК Барвиха-це другий проект забудовника «IG Group», до цього вдало був реалізований «Грін Ярд», комплекс складається з 5-ти поверхівок, який майже повністю розпроданий і підключений до всіх комунікацій. «Барвиха» також малоповерхової забудови в п’ять поверхів, всі будинки зведені з повнотілої цегли, утеплені полістирольними плитами і оштукатурені товстим шаром короїда. Гамма кольорів  дуже приваблива –  шоколадно-кремова. Всього в комплексі буде три будинки зі своєю міні-інфраструктурою, передбачені комерційні приміщення, дитячий майданчик, зони відпочинку для дорослих і алеї для прогулянок. Також буде окремо виділено майданчик для найменших діток. У кожному під’їзді встановлені пандуси і поручні. В цілому саме місце, де розташований комплекс обжите, поруч також є дубовий ліс, річка. Є де гуляти поціновувачам активного відпочинку.

 

Купити квартиру в ЖК «Барвиха» вигідно тому, що в готовому будинку ціна становить 13050 грн. / Кв.м. Подібних пропозицій на ринку готового житла просто не знайти. У комплектацію квартири входить: цементно-піщана штукатурка стін, стяжка підлоги, введення електрики до розподільної коробки. Каналізація та водопостачання централізоване, труби заведені в квартиру, встановлені заглушки. Опалення автономне газове, за двоконтурний котел доведеться доплатити 15000 грн. На всі носії забудовник встановив лічильники. Також в комплектації броньовані вхідні двері та металопластикові енергозберігаючі вікна.

 

У будинках передбачені планування однокімнатних квартир різного метражу від 25 кв.м. до 43 кв.м. І двокімнатні з роздільними кімнатами-51-61 кв.м. У кожній квартирі, крім студій є балкон.

По периметру комплексу передбачена парковка на велику кількість паркомісць, всередині дворів стоянок авто немає.

Сам комплекс розташований в північній частині Ірпеня, в районі, який стрімко розвивається, зводяться нові житлові будинки, відповідно розростається інфраструктура. На даний момент в 10-ти хвилинах ходьби вже є дитячий сад, супермаркети Атб, Фора і Білла. Багато різних магазинів, кафе, аптек, салонів краси і спортзалів. Недалеко розташована зупинка на Київ і по місту.

Купити квартиру в ЖК Барвиха, ви можете також в розстрочку, менеджери NIDCompany допоможуть вам  її розрахувати, а також познайомлять з комплексом і всією інфраструктурою.

Поділіться цим
country.ua