+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

Купити квартиру в ЖК “Покровський”

Якщо уявити ідеальний ранок, то, швидше за все, він почнеться в тихому спокійному місці, без метушні, зі звуками співаючих птахів і чистим, легким повітрям. Спочатку, здається, що таке можливо тільки в заміському будинку і далеко від всіх благ цивілізації і віддалено від Києва. Але ЖК «Покровський» розгвинчує цей міф. Ви не втрачаєте комфорту міського жителя, а живете в абсолютно екологічно чистому місці. Тепер можливо все! Асфальтовані доріжки, клумби і соснове повітря. Гостомель знаходиться в територіальній близькості з Києвом, тому навіть якщо ви прив’язані до роботи в столиці, то нова траса дозволить швидко дістатися.

Кожен раз, коли ми замислюємося про купівлю нерухомості, спочатку орієнтуємося тільки на загальну вартість, не враховуючи додаткові витрати, в даному ж варіанті квартир вони з чистовим оздобленням, що в рази здешевить і прискорити ваш ремонт. Відразу ж можна фарбувати меблі і укладати підлогу.

ЖК «Покровський» може задовольнити потреби будь-якого покупця, так як представлені квартири однокімнатні, двох і трикімнатні, а також смарт квартири. Що забезпечить вибір зручного планування в вашому бюджеті.

В даному житловому комплексі забезпечена безпека за рахунок закритої прибудинкової території та системи відеоспостереження в холі і по периметру всієї території комплексу.

Для тих, кому важлива фізична активність або можливість дати дітям пограти в футбол, приємною новиною буде наявність стадіону, що скоро буде зданий в експлуатацію.

Зверніть увагу на енергоефективність будинку, він з самого теплого і надійного матеріалу – цегли. А також, утеплений мінеральною ватою з пінополістиролом, що на даний момент найнадійніше утеплення, адже ми не знаємо які будуть зими далі. Хороша гідроізоляція ніколи не дозволить зіпсувати погоду в вашому домі. Газове індивідуальне опалення здешевить комунальні витрати, і ви будете платити тільки за те тепло, що використовували.

Забудовник надає програми лояльності, а саме досить вигідну розстрочку. Про подробиці, якої можете дізнатися у нас.

Завжди найкомфортнішими і пріоритетними вважалися квартири не вище третього поверху, але це не зовсім так. Вони підходять для сімейних пар з колясками, людей похилого віку. Але так було раніше, а тепер з появою комфортних вантажних ліфтів ви можете дозволити будь-яку квартиру з наступною перевагою. Неможливо не згадати про таку  гідність, як видові квартири, 10-поверхова будівля дозволить вам обрати саме ту картинку з вікна, яку  ви хочете. Тому якщо вам не все одно на своє здоров’я і ви хочете за розумні гроші придбати власне житло, то задумайтеся над купівлею квартири саме в ЖК «Покровський».

Поділіться цим
country.ua