+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

Купити ділянку в Немішаєво

Якщо ви давно плануєте побудувати затишний будиночок в неспішній близькості до Києва за помірною ціною, або організувати заміський клуб для відпочинку (туристичну базу), одним з варіантів до розгляду, пропонуємо купити ділянку в Немішаєво.

Немішаєво – це одне з невеликих містечок у напрямку міжнародної дороги Київ-Варшава. Одним з переваг даного селища є його компактність, але при цьому, наповненість інфраструктурними об’єктами. У містечку є своя школа, дитячий садок, аграрний коледж, кілька видів транспорту (залізничний і авто), супермаркети, профільні магазинчики, банки та ін. Поруч розташовано кілька озер для приємного дозвілля з сім’єю і друзями.

Купити ділянку в Немішаєво ви можете, як в межах міста, так і за ними, цінова політика змінюється в залежності від площі, близькості до водойм і наявності комунікацій. В середньому за сотку під будівництво індивідуального будинку просять від 900 у.е (можливі варіації по сезонності і унікальності пропозиції).

Якщо ви не прив’язуєтеся до міської метушні, в окрузі багато симпатичних ділянок з виходом до озера, в березовому гаю і без будь-яких насаджень (якщо ви цінитель фруктового саду особистого посада). Є і лісова частина міста з дорогими котеджами, а також містечка закритого типу.

Діючих промислових підприємств, заводів і фабрик в містечку немає.

Містечко володіє своєю природою і відсутністю столичного шуму. Основна частина населення працює в Києві. Час в дорозі на роботу приблизно 25-40 хвилин, в залежності від виду транспорту.

Крім індивідуального будівництва, є цікаві ідеї для котеджних містечок і баз відпочинку, прекрасна інвестиція для малого і середнього бізнесу.

Купити ділянку в Немішаєво або іншому містечку даного регіону завжди допоможуть наші професійні агенти з нерухомості, підберуть під індивідуальний запит, узгодивши всі основні параметри.

Поділіться цим
country.ua