+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

Котеджне містечко ЖК “Рів’єра”

Купити таунхаус в ЖК "Рів'єра"

Гостомель – це невелике містечко на відстані 12 км від Києва по напрямку траси Київ-Варшава. Містечко невелике, але вже дуже навіть перспективне, якщо раніше воно було більш промисловим, то зараз – це місце для багатьох котеджних містечок і великих комплексів в оточенні озер і лісу. Крім цього Гостомель має свою інфраструктуру, яка постійно наповнюється і розширюється. Місто постійно розвивається і розширюється всередину далі від великої дороги.

У Гостомелі, поруч з озерами, розташувалося котеджне містечко ЖК Рів’єра. Воно складається з 60 таунхаусів і 20 дуплексів. Комфортабельні будиночки мають функціональні планування і укомплектовані під ремонт. Таунхауси площею 95 кв. м і дуплекси – 136 кв.м, кожен з яких має три спальні, кабінет і велику кухню-їдальню з виходом на задній дворик. На другому рівні красиві ковані балкончики в батьківській спальні. Планування дозволяє зручно меблювати будинок і розмістити в ньому велику сім’ю. Площа дуплексу додатково включає два підсобних приміщення.

 

Таунхауси і дуплекси оформлені в одному стилі, територія таунхасуса – 1,5 сотки, дуплекса – 4,5 сотки землі. У кожному будинку виконані чистові будівельні роботи: гіпсова штукатурка стін, стяжка підлоги, розводка електрики, розводка сантехніки, встановлені котел і радіатори, система теплої підлоги, бетонні сходи, міська каналізація, артезіанська свердловина.

Дуплекси розміщені в безпосередній близькості до озера, задній дворик легко адаптується для зони відпочинку і релаксу. Територія у таунхаусів трохи менше, але це не виключає затишних вечорів в компанії сім’ї і друзів на терасі біля будинку.

 

Розміщення ЖК Рів’єра максимально зручне для молодих сімей, оскільки поруч з комплексом є державна школа, дитячий садок, супермаркет, поліклініка, парк, стадіон і озера з облагородженим пляжем і волейбольним майданчиком. В оточенні нові приватні споруди, зручні дороги, красиві галявини і луки. Для тих у кого немає особистого авто, є маршрутне таксі по місту і на Київ, періодичність потрібно уточнювати за графіком.

Для таунхаусів передбачене одне прикріплене паркомісце, а також гостьовий паркінг на території, для дуплексів – два паркомісця і гостьовий паркінг. Вулички котеджного містечка добре освітлюються, просторі з новим асфальтовим покриттям.

Закрите котеджне містечко Рів’єра – це можливість повної гармонії з природою поруч з великим містом, до Києва 10 км по прямій дорозі. При цьому не галасливе і спокійне містечко дарує вашій родині чисте повітря, гарний вигляд і тихі води озер.

У вас ще є можливість стати щасливим володарем дуплекса або таунхауса в ЖК Рів’єра, наявність і ціну можна уточнити у менеджера відділу продажів.

Поділіться цим
country.ua