+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

Купити квартиру в ЖК Елемент

У Київській області найпопулярнішим залишається місто Ірпінь, тому що тут гарні не тільки парки і зони відпочинку, розвинена інфраструктура, а й величезний вибір житла від економ до еліт класу. І якщо ви вирішили придбати квартиру в цьому місті, то напевно знайдете, саме ту саму свою квартиру. Продовжуючи знайомити вас з новобудовами Ірпеня, хочеться відзначити закономірність в тому, що останнім часом користуються популярністю будинку малоповерхової забудови, розташовані біля зелених околиць. Подібну нерухомість шукають абсолютно всі категорії громадян, яким необхідна тиша і свіже повітря.

ЖК Елемент-це новий комплекс, в якому поєднується не тільки все вище перераховане, але і певний комфорт і якість будівництва.

Будинок зведений з цегли, утеплений і оштукатурений короїдом і клінкерною плиткою. У комплексі передбачено п’ять житлових поверхів, а також комерційні приміщення, які будуть розташовані в високих цокольних поверхах. Вартість приміщень на етапі будівництва комплексу стартувала від 600 у.о. за кв.м. За бажанням мешканці можуть придбати для особистих потреб комори, які теж перебувають в цокольних поверхах. Їх площа від 2,5 до 6 кв.м. Вартість від 9500 грн. за м2.

У ЖК Елемент представлені квартири тільки ходових метражів і планувань. Однокімнатні квартири мають три види планувань від 32 м2 до 42м2. Всі двокімнатні квартири з роздільними кімнатами площею від 52 до 56 кв.м.

На початковій стадії зведення комплексу ціни стартували від 13500 грн. / М2.

У вартість квартири входить стяжка, цементно-піщана штукатурка стін, металопластикові вікна, броньовані двері. Також заводяться всі комунікації і встановлюються лічильники.

У будинку автономне газове опалення, котел у вартість не входить, його доведеться купувати за додаткову плату.

Будинок заявлений, як будинок комфорт класу, передбачені пандуси, акуратна прибудинкова територія з паркомісцями перед будинком, всередині двору ніяких парковок не буде. Також в комплексі в цоколі розташована колясочна, де можна залишити велосипеди, самокати та коляски.

Прибудинкова територія огороджена, встановлені дитячі майданчики і виділені зони відпочинку.

На всі квартири є розстрочка від 6 до18 місяців, з початковим внеском від 30%. Здача будинку в експлуатацію намічена на 1-й квартал 2021р.

Купити квартиру в ЖК Елемент потрібно ще й тому, що вона розташована на одній з найспокійніших вулиць міста Давидчука. Зовсім поруч з будинком розташований санаторій «Дружний», де можна відпочивати з маленькими дітками і літнім людям. У цьому місці розташована рекреаційна зона з віковими соснами і дубами. У декількох хвилинах ходьби на цій же вулиці є магазинчик, а в 5-8 хвилинах супермаркети, аптеки, кафе і зупинка громадського транспорту. До Києва автобус йде приблизно 20-30 хвилин.

У ЖК Елемент багато переваг, наші менеджери вам нададуть будь-яку підтримку з переглядом, розрахунком розстрочки і надалі веденням угоди.

Поділіться цим
country.ua