+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

Купити квартиру в ЖК «Нові метри club»

Купівля квартири в передмісті Києва – завжди відмінне рішення! Прекрасний варіант як для проживання, так і інвестицій на найближчу перспективу. Одним з найпопулярніших міст в цьому напрямку є, звичайно ж, Ірпінь. Це, без перебільшення, активно розвиваюче місто Київської області, яке навіть стало прикладом для наслідування!

Завдяки ефективному управлінню та грамотній стратегії розвитку, Ірпінь за кілька років буквально розцвів на очах! В Ірпені велика кількість парків, скверів та зон відпочинку, торгових центрів і супермаркетів, салонів краси, фітнес-клубів і ресторанів. Також в місті функціонують сучасні лікарні, реконструйовані школи, новий ліцей і всілякі розвиваючі центри для дітей будь-якого віку. Безпосередня близькість до Києва дає можливість з комфортом жити в Ірпені і працювати в столиці, витрачаючи при цьому невелику кількість часу на дорогу.

Логічно, що в такій розвиненій інфраструктурі будується досить багато житлових комплексів на будь-який смак і гаманець. Дуже важливо при виборі забудовника звертати увагу на вже реалізовані проекти та відгуки від покупців – це дасть розуміння, який саме варіант Ви отримаєте, купуючи квартиру на етапі будівництва будинку.

Одним з надійних забудовників в цьому плані є компанія «Нові метри», яка успішно реалізувала не один проект. Вибираючи житловий комплекс цього забудовника, Ви точно отримаєте якісний будинок в хорошій локації з максимально продуманими дрібницями, які створять Вам комфорт.

Один з останніх проектів є ЖК «Нові метри club». Місце розташування будинку дуже вдале – поруч абсолютно вся інфраструктура – супермаркети, спортивні клуби, кафе, ресторани, салони краси, школа і дитячий садок, а також найпопулярніший центральний ірпінський парк, прогулюватися в якому одне задоволення! І все це в пішій доступності. Поруч знаходиться зупинка маршрутного транспорту на метро Академмістечко, дорога до якого займе не більше 20 хвилин, а на особистому автомобілі – ще швидше.

Формат житлового комплексу відразу привертає увагу, так як це будинок невеликої висотності – всього 5 поверхів, що в наш час рідкість. У будинку буде всього 50 квартир, що істотно знизить завантаженість парковки автомобілів, дитячого майданчика та зони відпочинку в цілому, адже територія комплексу буде закрита. Будинок буде побудований в сучасному стилі з красивим фасадом і панорамними вікнами, які додадуть багато світла в кожну з квартир.

Відносно планувань – вони продумані і дуже комфортні. Є варіанти 1-но, 2-х і 3-х кімнатних квартир. І найбільша їх перевага – це простора кухня-вітальня в кожному з варіантів. Адже на сьогоднішній день це найзручніший формат житла, де збирається і проводить більшість часу вся сім’я!

Також величезною перевагою будинку є індивідуальне газове опалення, що дозволить Вам самостійно регулювати температуру в квартирі і суттєво економити на комунальних послугах. У комплектацію квартири вже входить 2-х контурний газовий котел, а також штукатурка стін і лазерна стяжка підлоги. Ціна за квадратний метр на сьогоднішній день від 14 000 гривень.

Умови купівлі квартири від забудовника теж дуже вигідні – є можливість розстрочки від 8 місяців до 2-х років із внеском від 30%, при тому, що здати будинок в експлуатацію і підключити всі комунікації забудовник планує вже в 3 кварталі 2020 року.

Якщо Вас зацікавив ЖК «Нові метри club» – приїжджайте в Ірпінь на перегляд квартири і обирайте відмінний варіант, гідний саме Вас! А менеджери NIDcompany із задоволенням Вам в цьому допоможуть.

Поділіться цим
country.ua