+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

Чому варто купити будинок в ЖК “Forest House”

Чарівна природа, комфортне житло та чудова інфраструктура – ось чому варто жити не в самій столиці, а недалеко від неї – в Бучі.  Місто відоме своєю природою: сосновий ліс, багатовікові дуби, величезний парк, сквери майже біля кожного будинку… По всій Бучі нові ігрові майданчики, бігові доріжки, зони барбекю та прокат велосипедів. Інфраструктура міста гарно розвинена: є державні й приватні заклади освіти не лише для школярів і дошкільнят, а для випускників, торгівельний центр, маленькі магазинчики, аптеки, транспортна розв’язка на Київ… і взагалі все, що треба для життя.

Де саме обладнати своє сімейне гніздечко? Яке житло обрати? Та чому саме варто обрати ЖК «Forest House».

По-перше, це окреме житло. Власна територія – важливий нюанс для людей, що мають родину, які вважають за краще проводити час вдома, запросивши друзів на барбекю. Задній дворик з дитячою територією і квітником – джерело гармонії та натхнення для міської людини.

По-друге, відсутність сусідів «за стіною». Звісно, що сусіди будуть, але ніхто не робитиме зауваження: «Ваші діти тупотять і не дають нам спати!», «Перестаньте сверлити, скільки ще буде ваш ремонт!». Ви – господарі власної оселі, що не залежить від інших.

В-третіх, затишок та індивідуальність. Віддаленість від трас, закрита територія, власний неповторний дизайн – явні переваги життя в будинку. В приватному секторі набагато менше шуму й галасу, є тільки  затишок та спокій.

І наступна перевага для автовласників. Власний гараж – в залежності від потреб біля будинку можна побудувати як повноцінний гараж, так і просте накриття від дощу та снігу, а можна просто залишити автівку у дворі під захистом паркану.

А якщо набридне і «затишок» стане для вас тягарем, то відправляйтеся на прогулянку в парк. У Бучанському міському парку знайдеться «родзинка» для кожного: тихі віддалені доріжки, галаслива набережна з дитячими атракціонами, зона барбекю або активності для спортсменів. Тут можна обрати незвичайний транспорт для  велопрогулянки всією родиною або прокачати м’язи у мотузковому парку. Саме в парку проводяться міські заходи, щорічний фестиваль О-Fest, спортивні змагання для дітей та дорослих.

Тож на кожного в Бучі знайдеться те, що йому треба. Як то кажуть: критерій істини – практика. Спробуй і дізнаєшся!

Поділіться цим
country.ua