+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

Купити квартиру в ЖК Еталон Ірпінь

Кожен, хто мріяв про власну квартиру, замислювався не тільки про квадратні метри та планування. На додачу хотілося, щоб будинок розташовувався ближче до центру міста  і при цьому екологія повинна стояти в першому ряду запитів. Знайти подібну нерухомість під Києвом не складно, якщо робити це в Ірпені. Так, саме тут найсвіжіше повітря, море парків, місць активного відпочинку і спортивних майданчиків під відкритим небом. За останні п’ять років в нашому місті відкрилася велика кількість супермаркетів, кав’ярень, державних і приватних навчальних закладів, медичних центрів і, звичайно, парків. Місто росте, розвивається і активно забудовується новими комфортними будинками. Хочемо вас познайомити з одним з таких.

ЖК Еталон-комплекс бізнес-класу, розташований в центрі міста, між парком ім. Правика, поліклінікою та 2-й школою. Місце, де він зводиться дуже зручне з точки зору інвестицій, і для людей пенсійного віку і для молодих сімей з дітьми тут буде дуже комфортно жити.

Будинок 10-ти поверховий, зводиться за монолітно-каркасною технологією з наповненням з цегли, зовнішнє утеплення стін з мінеральної вати і фінішна фасадна штукатурка. У комплексі всього 80 квартир, в кожній виконана чистова гіпсова штукатурка стін, стяжка підлоги. У квартиру заводяться всі комунікації: газ, електрика, вода і каналізація. На носії встановлюються лічильники. Опалення та підігрів води здійснюється від газового двоконтурного котла, котел йде за додаткову плату в районі 500 у.о. Вікна в квартирі металопластикові, двері броньовані українського виробництва.

З планувань в ЖК Елемент передбачені однокімнатні квартири площею від 35 кв.м. до 53 кв.м. і двокімнатні квартири від 50 кв.м. до 63 кв.м. різних планувань. Висота стін 2м.70 см. Є квартири компактні з економією простору, без балконів і лоджій, але з панорамним склінням. А є квартири, де виділена лоджія, також з великим вікном. Всі представлені планування правильних форм, кімната і кухня роздільні, в однокімнатних квартирах санвузли суміщені, в коридорі є місце під шафу-купе. У всіх двокімнатних квартирах санвузол роздільний. У деяких плануваннях квартир окремо виділені кухні-студії з зоною готування і зоною відпочинку.

Передпокої загального користування з хорошим якісним ремонтом, властивим комплексам бізнес-класу, комфортні ліфти і просторі майданчики.

На стадії фундаменту вартість за квадратний метр стартувала від 20000 гривень. У забудовника гнучка система розстрочки на індивідуальних умовах терміном на 24 місяці (до закінчення будівництва). Терміни здачі в експлуатацію заявлені – 4-й квартал 2022 року. На перших поверхах розташовані комерційні приміщення під дрібний і середній бізнес, враховуючи, що висота стель близько 4-х метрів, то перший житловий поверх сміливо можна вважати високим, як другий.

Територія огороджена від сторонніх, є відео спостереження. У дворі невеличкий дитячий майданчик, лавки і парковка. Також передбачено підземний паркінг з ліфтом, наземна парковка і гаражні закриті бокси.

Інфраструктура в районі дуже розвинена, це самий центр міста, в радіусі 200 метрів є все необхідне. У 2-х хвилинах від будинку розташована зупинка на Київ і по місту. До ст. метро Академмістечко ви доберетеся за 20 хвилин. ЖК Еталон це хороше вкладення коштів, як для інвестиції, так і для життя, адже ви фактично будете мати все під рукою від супермаркету до парку.

Поділіться цим
country.ua