+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

КУПИТИ КВАРТИРУ В ЖК “ГРАНД БУРЖЕ”!

Купуючи квартиру в ЖК «Гранд Бурже» ви автоматично поповнюєте ряди людей,  які свідомо претендують на якість, зручність і розкіш. Ви будете жити в комплексі , який за комфортністю не поступається передовим зарубіжним аналогам, де враховуються всі споживчі нюанси від планування квартири до затишного кафе на кілька поверхів нижче.

Гранд Бурже це певний стандарт статусного життя, який ввів багато років тому Linevich Group – забудовник з відмінною репутацією, в портфоліо якого, реалізовані десятки проектів, серед них житлові комплекси, багатоповерхівки, будинки клубного типу і навіть котеджі. Всі об’єкти здаються в експлуатацію в заявлені терміни, комунікації підключаються без затримок.
ЖК «Гранд Бурже» складається з трьох 18-ти поверхових будинків з наземним і підземним паркінгом. Комплекс побудований за монолітно-каркасною технологією, утеплений базальтовим волокном товщиною 100 мм. Вікна металопластикові енергозберігаючі, двері броньовані. У кожній квартирі на кухні і в санвузлі встановлена ​​система теплої підлоги. Повна розводка сантехнічних труб і опалювальної системи, включаючи радіатори. Електрика мідним кабелем також розведена по точках.
Варто зазначити, що у будинку подвійні цегляні стіни, це мінімізує втрати тепла. Усередині квартир стіни з гіпсовою штукатуркою під шпалери і лазерна стяжка підлоги.
Подавати тепло в будинку буде власна інноваційна автономна котельня, в кожній квартирі встановлено теплові лічильники.
У кожному будинку на кожному поверсі і квартирі встановлені протипожежні датчики. Всі парадні, сходові клітини та майданчики загального користування мають оздоблення найвищої якості.
Під’їзди обладнані пандусами для колясок і поручнями для людей похилого віку. Прибудинкова територія з її ландшафтними елементами, декоративними рослинами, зручними лавками є візитною карткою Linevich Group.
Команда архітекторів і проектувальників відповідально підійшла до завдання, оптимально задовольнити запити ринку і для різних вікових і соціальних груп населення на вибір представила: студійні, однокімнатні, двокімнатні, трикімнатні і дворівневі квартири різних планувань. Світло, простір і зручність відчуваються абсолютно в кожній квартирі, навіть невеликий.
Купити квартиру в ЖК «Гранд Бурже» вигідно також з точки зору інвестицій, де відсоток окупності доходить до 27% в рік і жоден забудовник регіону не може дати цифру вище цієї.
Вагомим аргументом при купівлі житла також є місце розташування, інфраструктура і транспортна розв’язка. Комплекс «Гранд Бурже» розташований в центрі активного життя Бучі, де зосереджена вся соціальна сфера. Поруч також міський парк, масив лісу, озера з чистою водою.
Купивши квартиру в цьому житловому комплексі, ви не будете більше поміркувати над деякими питаннями, де придбати свіжі продукти, де провести сімейні свята і де відпочити з друзями, тому що все необхідне є у власному Торгово-розважальному центрі. Затишні кафе, пекарні, SPA салони, супермаркети, бутики, басейни, фітнес-центри і навіть кінотеатр.
Для відпочинку є власна зелена тераса з лаунж-зоною на даху, шикарні піші алеї вздовж штучного озера, велосипедні доріжки. Для дітей передбачені чотири майданчики і спортивні зони для дорослих.
Всі питання по благоустрою території та обслуговування житлового та комерційного фонду бере на себе власне ОСББ. Територія повністю буде огороджена, а охоронна фірма буде забезпечувати безпеку мешканців комплексу.
Купити квартиру в ЖК «Гранд Бурже» допоможуть наші менеджери, ознайомлять вас з плануванням, акційними пропозиціями, розрахують розстрочку на вигідних для вас умовах і зорієнтують по інфраструктурі комплексу в цілому.

Поділіться цим
country.ua