+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

КУПИТИ КВАРТИРУ В ROCOCO VIOL

Ірпінь – місто молоді, парків і нових можливостей. Якщо ви давно мрієте змінити галасливу атмосферу великого міста на помірний темп передмістя, тоді Rococo viol – той житловий комплекс, який ви так давно шукали. П’ятиповерхові будинки стають рідкістю навіть за містом, але з Rococo viol все можливо!

У Rococo viol передбачені всі сучасні зручності, відповідно до європейських стандартів. Відчуття зручності не буде вас залишати і за межами квартири, для цього в проекті комплексу приділили багато уваги дизайну і забезпечили територію комфотно місцями для відпочинку з друзями та родиною.

Будинок розташований через дорогу від великого Центрального парку – комфорт для батьків і дітей, вечірні прогулянки на свіжому повітрі, а найголовніше 40 хвилин до центру столиці, не міф – реальність!

Компанія забудовник житлового комплексу Rococo зарекомендувала себе однією з найбільш надійних в місті Ірпінь, своєчасна здача об’єктів, повна відповідність проектних візуалізацій, якісні матеріали споруди, зручні планування, хороше наповнення квартири як бонус. Різнопланові планування, однокімнатних і двокімнатних квартир на ваш вибір. Для зручності мешканців в будинку передбачені комори, що істотно заощаджує ваш житловий простір!

Rococo viol – комплекс комфорт класу. Тут вся необхідна інфраструктура в пішій доступності: дитячий садок, початкова школа, мережеві супермаркети, спортзали на вибір, парковка біля будинку. Закрита прибудинкова територія з майданчиками для дітей.

Проживаючи в такому житловому комплексі ви зможете дозволити собі зайвий раз не витрачати гроші на бензин, працюючи в коворкінгу поруч з будинком. Ходити за покупками і відпочивати в ресторанах, без необхідності кудись виїжджати. Зручна форма оплати з можливістю розстрочки платежів до 6 місяців без подорожчань, а так само індивідуальні умови розстрочки до року.

Поділіться цим
country.ua