+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

Купити квартиру в ЖК Colibri House

Житловий комплекс Colibri House розмістився на одній із самих тихих і затишних вулиць центральної частини міста Ірпінь. Якщо Ви звикли до того, що вся інфраструктура повинна бути під рукою, але при цьому далеко від шуму і запорошених вулиць, тоді Вам варто купити квартиру в ЖК Colibri House.

Школа, парк, дитячий садок, магазини, ринок, ресторани, кафе – все в 5-10 хвилинах ходьби, зручний виїзд на нову дорогу (до м. Академмістечко 10 хвилин їзди на машині, на маршрутці 20-30 хвилин).

Невеликий клубний будиночок включає в себе 30 квартир. Варто звернути свою увагу на невеликі і практичні двокімнатні квартири, загальна площа яких становить 48,71 кв.м, але при цьому  має дуже просторий хол і видовий балкончик зі спальні. Кухня, завдяки правильній прямокутній формі дозволяє розставити меблі з максимальною зручністю для всієї родини.

Однокімнатні квартири двох типів – студія (30,43 кв.м) і повноцінна однокімнатна (37,68 кв.м). Кожна із запропонованих планувань має свою родзинку, оскільки студія оснащена заскленою  лоджією і виділеним спальним місцем, а однокімнатна квартира має велику кімнату і добре ізольовану кухню.

Для побудови ЖК Colibri House використовуються тільки екологічно чисті і перевірені часом матеріали, які прослужать не один десяток років. Клубний будиночок побудований з червоної цегли і утеплений, тому питання комфорту і теплих стін вирішено заздалегідь.

Прибудинкова територія закритого типу повністю облаштовується з максимальним комфортом для мешканців. У дворі пішохідні алеї та місця відпочинку обладнані лавочками та декоративними клумбами.

Додатковим і не малозначним плюсом є закріплене паркувальне місце під автомобіль для кожної квартири, і можливість придбання комори приміщення в цоколі. Оскільки ЖК Colibri House не межує з надмірно активними або галасливими ​​дорогами, проживання в даному комплексі дарує тишу і спокій своїм власникам.

Транспортна доступність даного ЖК дозволяє легко дістатися до будь-якого пункту призначення, не залежно від того чи є Ви власником особистого авто, чи ні.

Цінова політика ЖК цілком доступна для кожного , а також має зручну систему розстрочки від забудовника. Можлива оплата частинами або відстрочення платежу, умови покупки індивідуальні і прораховуються під покупця.

Поділіться цим
country.ua