+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

АКТУАЛЬНІСТЬ КУПІВЛІ ЗЕМЛІ В ІРПІНСЬКОМУ РЕГІОНІ

Високий темп життя в столиці має свої недоліки і може викликати перевтому і стрес, адже кожному відомо про екологічний стан і загазованість повітря у великому місті. Навіть маючи своє житло в Києві, на дорогу до роботи кожен день витрачається зазвичай не менше 1-ї години. За такий же час можна дістатися до роботи і з передмістя. Беручи до уваги вартість нерухомості у столиці і зважаючи на усі зазначені недоліки, все більше кияні тих хто працює в столиці, прагнутьзнайти місце, де можна було б відпочитипісля робочого дня. Гарним варіантом є купівля будинку або дуплексу у передмісті. Але не завжди вдається знайти будинок, який би відповідав усім Вашимвимогам: підходило місце, планування, вартість та ін. У цьому випадку найкращим варіантом є купівля земельної ділянки.

Якщо Ви шукаєте земельну ділянку поруч з Києвом, то варто звернути увагу на м. Ірпінь та навколишні містечка і села. Цей регіон є одним з найкращих по місцю розташування, екології, інфраструктурі. Його унікальність ще й в тому, що на досить невеликій відстані можна знайти і водойми з пляжами, і річки з можливістю порибалити, і соснові та листяні ліси.Тут можна знайти ділянки на будь-який смак і відповідно до Ваших потреб.

Якщо Ви шукаєте ділянкудля будівництва повноцінного будинку для постійного проживання, варто звернути увагу на м. Ірпінь, м. Бучу. В цих містах добре розвинена інфраструктура, в достатній кількості є магазини, торгово-розважальні центри, дитячі садки, школи, лікарні. Якщо Вам потрібна ділянка для будівництва дачі, або для спокійного, розміреного життя то варто зупинити свій вибір на смт. Гостомель, смт. Ворзель. Якщо ж Вас цікавить близьке розташування столиці,придбайтесобі ділянку в с. Стоянка за досить помірні кошти.

Наразі  користуються попитом земельні ділянки невеликої площі від 3-х до 5 соток. Такої площі достатньо,  щоб біля будинку було місце для машини, а також для подвір’я, де можна поставити мангал, бесідку і просто посидіти у затишку. Тим, кому такі ділянки видаються тісними, або ж хто хоче мати власну грядку,потрібні більші площі. Так, наприклад на ділянці в 10 соток крім будинку можна побудувати додаткові приміщення: гостьовий будинок, баню, гараж, зробити теплицю та ін.

  Ірпінь останні кілька років активно розвивається.Купівлю тут земельної ділянки можна розглядати, як спосіб інвестування. Через дефіцит землі в центральній частині міста, на околицях з’являються нові райони, які активно забудовуються, відповідно земля там теж зростає в ціні.

Отже, якщо у Вас є бажання залишити галасливий, брудний мегаполіс, позбутися стресу і пожити в оточенні природи, то Вам варто звернути увагу на купівлю земельної ділянки в Ірпінському регіоні і вранці Ви прокидатиметесь не від торохтіння транспорту, а від співу пташок!

Поділіться цим
country.ua