+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

Купити квартиру в ЖК “Lemongrass”

В даний час дуже актуальним постає питання вибору і купівлі житла. Так як на ринку, зараз, величезна кількість різноманітних варіантів, то багато губляться і не знають на чому ж зупинитися, щоб не зробити помилку. В першу чергу, виникає питання вибору міста. Якщо ж ви не хочете міської метушні, постійного шуму і пробок, то Ірпінь саме те, що вам потрібно. Це невелике і затишне містечко-з одного боку, але з розвиненою і сучасною інфраструктурою-з іншого. Великою перевагою є те, що він розташований зовсім недалеко від столиці і дістатися до Києва зовсім не  складе ніяких труднощів. Тут вам можуть запропонувати море варіантів різного житла, на будь-який смак. Нові житлові комплекси будуються тут, не по днях, а по годинах, тобто місто не стоїть на місці, а розвивається і росте. Але ось що ж обрати серед усього цього ?! Кожен забудовник доводить нам, що саме квартира в його будинку є найкращим варіантом і не має ніяких мінусів. Але перш ніж визначитися, потрібно врахувати всі деталі, зважити всі за і проти.

Прикладом новобудови, яка, не може залишити байдужим, є Житловий Комплекс «Лемонграс». https://nid.com.ua/listings/irpen-ulica-turgenevskaya-50-2/

Він має море переваг і не поступається жодному дому в місті Ірпінь .Побачивши його вперше ви будете приємно здивовані. Проходячи повз, я думаю, кожен зверне уваги на його яскравий вигляд і сучасний дизайн. Крім цього ЖК “Lemongrass” має ще безліч переваг. Комплекс розташований в центральній частині міста і з усіх боків оточений зеленню. Недалеко знаходяться два чудових парки «Дубки і Правика», де можна прекрасно, і головне з користю, проводити час з сім’єю або ж друзями. Шикарна прибудинкова територія включає: дитячий майданчик, паркування, зону відпочинку, кафе, банки, супермаркети і ще багато чого необхідного для безтурботного життя. Для того що б мешканці будинку могли бути в безпеці ЖК «Лемонграс» облаштований закритою внутрішньої територією, системою освітлення, а також відеоспостереженням.

Будинок 10-поверховий, де цокольний поверх є комерційним. Також для комфорту мешканців та їх гостей поруч з будинком є ​​окремо стоячі гаражі. В ході будівництва використовувалися тільки надійні і екологічно безпечні матеріали високої якості. Без уваги не можна залишити те, що будинок вже підключений до всіх комунікацій і в кожній квартирі передбачений 2-х контурний газовий котел. Раціональне планування квартир і застосування енергозберігаючих матеріалів зробить ваші витрати на комунальні послуги мінімальними. Компанія пропонує покупцям бюджетні квартири-студії, однокімнатні, двокімнатні, а також трикімнатні квартири, які за бажанням легко можна перепланувати. В житлових приміщеннях якісна квартира під чистове оздоблення. Загалом, все що потрібно для комфортного життя в новобудові є!

Ну і звичайно ж величезне перевага-це дуже низькі ціни і можливість розстрочки, що для когось є вирішальним фактором. Так само важливим моментом є репутація забудовника. Тут Ви можете бути спокійні !!!

Багато вже придбали собі чудову квартиру в новобудові нового формату ЖК «Лемонграс», жодного разу не пошкодувавши про свій вибір. Поспішайте відчути всі принади даного проекту і ВИ!

Поділіться цим
country.ua