+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

Переваги купівлі будинку, дуплексу або таунхауса в лісовій частині Гостомеля / Ирпеня!

У наш час ми не можемо уявити собі жодного проведеного дня без того, щоб не заглянути в соціальні мережі. Згадайте, які фотографії викликають у Вас найтепліші і позитивні емоції? Швидше за все, це щось типу «палаючий камін», «чашка ароматної кави на терасі», «засніжені крони дерев за вікном», «барбекю на задньому дворі з друзями» і «красивий ландшафтний дизайн заміського будинку». А якщо все це знаходиться в тіні високих струнких сосен або широких дубів, тоді це подвійно ефектніше! З цього можемо зробити висновок, які наші найзаповітніші бажання в плані вибору місця проживання.

На даний момент ми простежуємо чітку тенденцію до продажу квартир у великих галасливих містах і купівлі будинків в передмісті. І це цілком зрозуміло, тому що за вартістю хороша двокімнатна квартира з добротним ремонтом в центрі Києва цілком може зрівнятися за вартістю з затишним заміським будиночком по типу таунхауса або дуплексу. Але за цінністю Ви отримуєте набагато більше:

  • це і затишний дворик, на якому цілком може розташуватися зона відпочинку з мангалом і альтанкою або терасою;
  • це чисте повітря;
  • це особисте паркувальне місце, з якими в місті завжди проблеми;
  • це відсутність сусідів «зверху» і «знизу», максимум з одного
  • боку, якщо Ви обираєте дуплекс;
  • це завжди більш комфортна квадратура, так як дуплекси і таунхауси мають 2 або 3 поверхи.
    Залишається тільки визначитися на якому саме мікрорайоні Вам хотілося б зупинити свій вибір. Якщо Вам підходить Житомирський напрямок, пропонуємо звернути увагу на Ірпінський регіон. На даний момент він розвивається величезними темпами. Будується дуже велика кількість новобудов, відповідно поліпшується інфраструктура – ремонтують дороги, реконструюють старі будівлі, відкривається багато кафе, ресторанів, приватних клінік, салонів краси, супермаркетів, ну а про знамениті ірпінські парки чув весь Київ. Першість за цими показниками звичайно ж за Ірпенем, але є ще більш затишна Лісова Буча, яка плавно переходить в Гостомель.

Лісова Буча давно славиться своїм шикарним сосновим лісом, де земля вже перевалила за 8 тис у.о  за сотку. Та й самої землі вже залишилося дуже мало – все в заміських котеджах і особняках. По-цьому забудовники плавно почали освоювати межуючий з Бучею Гостомель – сосни все ті ж, але за вартістю земля дешевше. Основна його перевага – зручний виїзд на Варшавську трасу і відсутність пробок в самому місті. Активність забудовників і досвід сусідів підштовхнув мерію Гостомеля до активних дій з облагороджування міста – головним досягненням для місцевих жителів стане розширення дороги при в’їзді і початок робіт з облаштування центрального міського парку.

А найприємніша новина, що є шикарні варіанти заміських будинків, дуплексів і таунхаусів, які об’єднують в собі всі ці переваги – зручний виїзд на Варшавську трасу, красиві сосни на особистій ділянці і вид з вікон прямо на новий парк! При цьому вартість таких об’єктів цілком адекватна, особливо якщо купувати такі об’єкти на стадії будівництва.

Один з таких об’єктів – ЖК «Forest Gate», який буде складатися з 4 дуплексів. У ньому Ви відчуєте себе дійсно господарем заміського будинку – у Вашій власності 3 сотки особистої землі плюс величезна гостьова парковка перед будинком, два повноцінних поверхи 130 м2 з 4 спальнями і великою кухнею-вітальнею з виходом на задній двір, а також нововведення від забудовника -котельні з встановленим твердопаливним котлом з окремим входом з вулиці. А вийшовши з особистої спальні на балкончик Ви будете спостерігати красивий ландшафтний дизайн центрального парку і вдихати чисте соснове повітря! Хіба це не мрія?

У комплексі ще багато переваг, які Ви зможете оцінити приїхавши на перегляд цього та інших будинків. І зараз для цього дуже вдалий час, так як забудовники вже оголосили новорічні акції на свої об’єкти і чекають на Вас! Ну а фахівці в сфері нерухомості допоможуть Вам визначитися і зробити правильний вибір.

Зустрічайте Новий рік в Новому будинку!

Поділіться цим
country.ua