+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

КУПИТИ ДІЛЯНКУ В СТОЯНЦІ!

Серед районів Київської області особливе місце займає Стоянка – селище з двохсотрічної історією. З одного боку воно межує з річкою Ірпінь, з іншого його охоплює величезний масив лісу. Привабливості додає той факт, що Стоянка розташована всього в п’яти кілометрах від Києва і пов’язана з ним Житомирською та Новою трасою. Фактично це селище є частиною Ірпеня і люди, які купують тут нерухомість, мають ірпінську прописку. Сама Стоянка простягається на 7,5 кілометрів і територіально розділена на дві частини. Головні вулиці асфальтовані, оздоблені новими, критими зупинками. Маршрутні автобуси курсують в м.Київ та по місту згідно з розкладом.

Всі, хто зважився на зміну місця проживання нерідко переїжджають сюди ще через те, що Стоянка межує з найбільшим Києво-Святошинським лісовим масивом, завдяки якому повітря не просто чисте, але і цілюще.

На даний момент цей напрямок почав користуватися популярністю завдяки інвестиціям, які дозволяють розвивати інфраструктуру району: зводяться не тільки житлові комплекси, а й будуються школа і дитячий садок. Передбачені також амбулаторія, великі спортивні комплекси, заходять мережі найбільших супермаркетів. Все це розташовано локально з боку Нової траси, хоча сама Стоянка залишається камерною з 80% приватної котеджної забудови.

Купити ділянку в Стоянці можна під ведення сільського господарства, для цього існує ряд садівничих товариств. Сотка землі при такому цільовому призначенні буде за вартістю істотно нижче. Всі, хто побудував будинок в Стоянці на землі сільськогосподарського призначення при введенні його в експлуатацію, отримують на нього повне право власності і можуть продавати і дарувати відповідно до Цивільного кодексу України.

У більшій частині покупців в пріоритеті придбання ділянки з цільовим призначенням під житлову малоповерхову забудову, тобто для побудови дачного будинку або садиби. На даний момент існує практика покупки землі для зведення таунхаусів, дуплексів і котеджних містечок зі своєю невеликою внутрішньою інфраструктурою, з охороною і відеоспостереженням. Інвестиції під ведення подібного будівельного бізнесу окупаються в середньому протягом двох років.

Для середнього і малого бізнесу цей район дуже привабливий ще й завдяки тому, що населення зростає, споживчі запити збільшуються. Земля купується також під СТО, автомийки, ресторанні заклади, спортивно-оздоровчі комплекси.

Купити ділянку в Стоянці варто і тим, хто веде городницьку діяльність і схиляється до сезонного проживання тут. Грунт дуже благодатний особливо ближче до річки, де багато торфу. Тут є відмінні лісові місця для піших, і вело прогулянок, збору грибів та пікніків.

Завдяки близькості до Києва і великої пропускної здатності траси Е40 утворився ряд підприємств, який забезпечує робочими місцями жителів Стоянки.

Всі, хто вже оцінив перевагу району і придбав ділянку – не прогадали, бо земля тут зростає в ціні разом з розвитком міста. Для всіх потенційних інвесторів наші менеджери проведуть ознайомчу екскурсію по Стоянці і запропонують на покупку ряд земельних ділянок з різним цільовим призначенням і будуть супроводжувати вигідну для вас угоду.

 

 

Поділіться цим
country.ua