+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

На першому поверсі жити добре!

Замислюючись про переїзд і придбання нового житла, люди в більшості не дуже добре реагують на проживання, на першому поверсі, це пов’язано в першу чергу з нав’язаними стереотипами, що тягнуться з радянських часів.

Кожен з нас відвідував будинки старого фонду: похмурі під’їзди з вогкістю, брудом і погано пахне сміттєпроводом. На першому поверсі, вечорами, як правило, неблагонадійні громадяни збираються для обміну суперечливими думками. Враження у мешканців від побаченого залишаються вельми негативними і відразливими.

Поміняти свої переконання можна, одного разу побувавши в нових просторих будинках із закритою зеленою територією. Забудовники по максимуму намагаються заманити покупців ціною на квадратний метр, і на першому поверсі вона на порядок менше. Якщо розглядати перший поверх як інвестиції, то цілком ймовірно, що його можна вигідно перепродати або здати під комерційну діяльність.

Для життя перший поверх комфортний, в першу чергу, для людей похилого віку та сімей з маленькими дітьми. Всі двори зараз сплановані таким чином, що зони відпочинку, для всіх, вікових категорій розташовуються усередині дворів. З першого поверху, безумовно, спостерігати за своєю дитиною на дитячому майданчику набагато простіше, так само, як і пенсіонерам добиратися до скверика у дворі. Зручність викликає і той факт, що під’їзди облаштовані пандусами з поручнями або зручними з’їздами. Зараз, практично, в кожній новобудові передбачені колясочні і комори, які дозволяють не збирати дитячий інвентар і рідко використовувані речі на сходових майданчиках першого поверху.

Необхідно відзначити, що до безпеки в під’їздах нових будинків деякі ОСББ підійшли з усією відповідальністю: встановили систему з домофонами, відео спостереження та охорони, найняли консьєржа. На перших поверхах при таких умовах жити стало набагато комфортніше.

Можу порадити Вам наступне: не бійтеся купувати перший поверх, тим більше, що під першим є ще цокольні приміщення, тоді квартира не потребує тотального утеплення підлоги, досить буде покласти підкладку і саме підлогове покриття.

Наповнюйте себе виключно позитивом і знаходьте ще більше плюсів у своїй квартирі, особливо якщо ви живете на першому поверсі, адже тут жити не так вже й страшно.

Поділіться цим
country.ua