+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

Таунхаус в Ірпені – шикарна альтернатива квартирі в Києві.

Мрієте купити будинок, але немає можливості? Недостатньо коштів, а життя в квартирі стало викликати у вас відчуття перебування «у великій коробці»? Таунхаус – це для вас!

Не так давно ми стали чути нове, іноземне слово – «таунхаус» – значення якого, багатьом, незнайоме. Так, давайте ж, вникнемо в його значення … image3

Таунхаус – це щось середнє між квартирою і заміським будинком. Квартира, яка, знаходиться на землі, і її перевагою є відсутність сусідів на поверх вище і нижче. Сусіди мають лише загальні бічні стіни з вами. Такі квартири (а їх площа в Київській області коливається, як правило, від 68 до 120 квадратних метрів, і розташовані вони на двох-трьох поверхах) мають індивідуальні входи з вулиці і невеликі окремі дворики.

Таунхаус вважається заміським житлом, але в нашому унікальному регіоні прекрасно поєднуються такі різні поняття як «свіже повітря» і «життя в місті»! Так Так!!! Наприклад, в Ірпені є солідний вибір таунів на будь-який смак і гаманець – і в центрі (де все в пішїй доступності), і на околиці цього чудового міста (але, в будь-яку точку можна дістатися на маршрутному таксі за хвилин 10-15).

Своїм асортиментом вас приємно порадують такі міста як Буча, Ворзель, Гостомель.

Ціни дуже привабливі (від 36 000 у.е до 75 000у.о.), так що, є над чим замислитися і що подивитися !!!

У таунхаусів є мінуси і плюси, нам не завадить в них гарненько розібратися.

Почнемо з мінусів (як для мене, то їх мало):

– якщо порівнювати з будинком, де ділянки землі мають площу від 5 соток, таунхаус виглядає набагато скромніше і має прибудинкову територію до 4 соток. Согласна !!! Тут особливо в футбол не побігаєш, але, цілком, можна облаштувати зону відпочинку для всієї родини – поставити мангал, гойдалки або будиночок для діток, а біля входу посадити улюблені квіти.

– ще одним мінусом можна назвати той факт, що ви завжди на очах у сусідів. І якщо ви влаштуєте сімейний пікнічок в вашому дворику, то сусіди напевно будуть в курсі. Доведеться запросити! ))

А ось позитивних сторін куди більше!

– Ціна! Квартири аналогічної площі в багатоповерхових будинках коштують значно дорожче. Це досить комфортабельне і недороге житло для людей середнього та високого рівня достатку. Таунхаус набагато простіше і дешевше експлуатувати, ніж власний будинок.

– Безпека. Так, як сусіди добре один одного знають, то стороннім людям буде складно потрапити на вашу територію непоміченим.

– Парковка. Ви перестанете думати про те, де поставити вашу машину. Вона завжди буде поруч і під наглядом.

– Спілкування. Ваші дітки легко знайдуть собі нових друзів, а ви не будете ходити в здогадах, де і чим вони зайняті.

– Ще одним плюсом для нашої місцевості є той факт, що не потрібно бути прив’язаним до машини. Хочете діток повести  в парк (а їх вибір величезний), щось терміново купити або потрапити на вечірній сеанс у кінотеатр? Немає проблем! Транспортна розв’язка дуже зручна в будь-якому куточку міста.

taunxaus-v-irpene

 

Пам’ятайте !!! Ваші мрії про власний будинок і фінансові можливості можуть збігтися і ви станете щасливим володарем таунхауса в Ірпені, в зеленому і красивому місті!

Поділіться цим
country.ua