+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

КОТЕДЖНЕ МІСТЕЧКО “АМСТЕРДАМ”

Ірпінь одне з найкрасивіших і затребуваних міст-супутників нашої столиці. Величезна кількість парків, зелених зон, скверів, доглянутих вулиць. На сьогоднішній день Ірпінь займає почесне місце по будівництву в Києво-Святошинському районі, за рахунок свого розташування, всього 12,5 км по Новій трасі Київ-Ірпінь.

До Вашої уваги пропонується новий комплекс закритого типу під назвою «Амстердам». Комплекс розташовується по вулиці Київська, яка перетинає одну з найбільших вулиць Університетської в Ірпені. Вулиця повністю асфальтована, з тротуарами для пішоходів, магазинами, дитячими садками, зупинками маршрутного таксі № 379 до м. Академмістечко.

Даний комплекс складається з чотирьох дуплексів по дві половинки в кожному будинку і чотирьох ліній таун-хаусів.

Великою перевагою ЖК «Амстердам» є наявність всіх міських комунікацій, до яких будуть підключені таун-хауси і дуплекси.

Є можливість придбати таун-хаус або дуплекс. Таун-хаус – це будинок, який складається з декількох квартир в основному 2-х або 3-х поверхових, кожна квартира має окремий вхід і двір з огорожею по периметру. Також кожному таун-хаусу додається невелика власна  ділянка.

Дуплекс – це будинок на два власника, перевагою дуплексу є мінімальна кількість сусідів і, як правило, до дуплексів додаються більші площі ділянки, ніж до таун-хаусів.

Дуплекси і таун-хауси комплексу «Амстердам» матимуть свою закриту територію, кожен власник матиме свою власну огороджену ділянку з огорожею і воротами, яку можна обладнати під зону відпочинку і барбекю. На ділянці розташовані дуби і сосни.

Дуплекси і таун-хауси в ЖК «Амстердам» побудовані з червоної цегли, утеплені зовні пінопластом 10 см, фасад – декоративна штукатурка і частина буде декоруватися клінкерною цеглою, дах – металочерепиця, підшита з всередині мінеральною ватою, прокладений паробар’ер і гідробар’ер відповідно до всіх норм.

У дворі передбачена парковка під один автомобіль, вимощення і стежки викладені ФЕМ кою, двір облагороджений дерев’яним складальним парканом, є прибудинкова територія (гостьова парковка). Родзинкою даного проекту є якісні металопластикові вікна з ламінуванням червоного кольору, які надають будинкам витончений вид.

Дуплекси в ЖК «Амстердам» побудовані з двох поверхів загальною площею 110 м2, у кожного власника буде у власності 2 сотки ділянки. На першому поверсі розташовується велика кухня-їдальня 26 м2, гостьова кімната 12 м2, гостьовий сан. вузол і комірні приміщення. На другий поверх ведуть бетонні сходи, які входить у вартість від забудовника, тут розташовуються три спальні кімнати (17 м2, 13 м2, 13 м2) і ванна кімната. У комплектацію від забудовника входить: оштукатурені стіни під обклеювання шпалер, стяжка підлоги, заведені всі комунікації, встановлені лічильники (газ, світло, вода), встановлений 2-х контурний газовий котел, встановлені ​​якісні вхідні двері.

Таун-хауси в ЖК «Амстердам» побудовані в чотири лінії, дві лінії таун-хаусів складаються з п’яти частин, ще дві з чотирьох частин, у кожного власника буде у власності 1.1-1.8 сотки ділянки. Таун-хаус загальною площею 110 м2. На першому поверсі розташовується кухня-вітальня 26 м2, кімната для гостей 12 м2, сан. вузол. На другому поверсі знаходяться три спальні (17 м2, 13 м2, 13 м2) і ванна. У комплектацію від забудовника входить: оштукатурені стіни під обклеювання шпалер, стяжка підлоги, заведені всі комунікації, встановлені лічильники (газ, світло, вода), встановлений 2-х контурний газовий котел, встановлені ​​якісні вхідні двері.

Комплекс «Амстердам» має дуже вдале місце розташування, знаходиться в приватному секторі, в оточенні нових і красивих будинків, при цьому поруч розташовуються всі об’єкти інфраструктури. Також в пішій доступності знаходиться красивий парк Центральний, який був відкритий в 2016 році, розташований по вулиці Університетській на  перехресті з вулицею Чехова. Парк займає велику площу понад 6 га лісової зони, на території якої розташована православна церква. У парку розташовуються дитячий та спортивний майданчик, зона барбекю з безкоштовними мангалами в формі оленів, декоративне озеро з фонтаном, є можливість взяти на прокат велосипеди, машинки для дітей.

ЖК «Амстердам» – це комплекс від досвідченого і надійного забудовника на ринку Ірпеня. Багато успішно реалізованих проектів будинків, дуплексів, таун-хаусів, квартирних будинків. Вдале розташування дозволить Вам без жодних зусиль доїхати до Києва без пробок, в пішій доступності садок, школа, магазини, громадський транспорт, недалеко центр міста Ірпінь. Приїжджайте і Ви переконаєтеся в тому, що «Амстердам» це ЖК для успішних людей, які цінують комфорт, затишок, а також власний час.

Поділіться цим
country.ua