+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

Чи можна довіряти форумам?

Обираючи об’єкт, що будується, ми нерідко шукаємо відгуки в інтернеті, якщо немає рекомендацій друзів або знайомих. Чи можна вірити всьому, що написано або ж ставитися скептично?

Чи замислювалися ви коли-небудь про те, звідки береться інформація на форумах? Чи вірите ви всьому прочитаному або ж перевіряєте ще раз отриману інформацію? Міркувати на подібну тему можна довго, але те, що звичайні читачі розділилися на дві категорії – це факт! Перші – це люди, беззастережно вірять всьому, що прочитають, вони роблять власні висновки і складають непорушні стереотипи про те, що думка інших людей, висловлена на форумі – це джерело самої достовірної інформації. Другі – це скептики, які ставлять під сумнів все, що побачили і прочитали. Такі люди або абсолютно не вірять ніякій інформації або ж  перевіряють її, вичитуючи в книжках і словниках достовірні факти. І ви, дійсно, знайдете безліч форумів і обговорень в інтеренет і навіть є спеціалізовані форуми по нерухомості з описом об’єктів, що будуються або вже експлуатованих. Давайте спробуємо з’ясувати, звідки ж береться інформація на таких форумах і наскільки вона достовірна.chitat-forum

Ні для кого не секрет, що існують піар-компанії або приватні копірайтери, які працюють над іміджем компаній, в тому числі і шляхом написання позитивних і негативних відгуків на форумах та інших ресурсах.

Звичайно, хороші або погані відгуки можуть замовлятися, але щоб скласти якусь картину про рівень і якість об’єктів звертайте увагу на деталі і подробиці: не просто «все погано» або «все добре», а що саме сподобалося чи не сподобалося. І це важливо !!!

На форумі можна зустріти і такий тип інформації, яка, так само як і фантазія може не відповідати реальним подіям. Варто взяти до уваги, що будь-яка думка суб’єктивна і може залежати від знань і особливостей характеру  того хто її написав або навіть від його настрою.

Теми форумів з нерухомості спочатку створюються саме для обміну інформацією, знайомства з сусідами і спілкування в реальному часі з однодумцями. У будь-якому випадку, при спілкуванні, важливими факторами є власні роздуми і висновки, до чого і схиляються багато «форумчан».

Підводячи підсумок всього цього складним міркуванням, можна згадати популярну приказку “Довіряй, але перевіряй”. Напевно, цей вислів дуже до речі характеризує відповідь на питання “Чи можна вірити чужій думці?”. Тим, не менше, не в кожного з нас є достатньо часу перевіряти і ставити під сумнів отримані знання, тому порада одна: міркуйте про те, який посил несе вам та чи інша інформація. Розвивайтеся як особистість, будьте допитливими, перевіряйте кожну інформацію, а ще краще приїжджайте і робіть висновки особисто.

Ми чекаємо вас!:))

forum-v-irpene

Поділіться цим
country.ua