+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

Купити квартиру в ЖК «Карат»!?

В Ірпені наразі будується близько 15 великих багато-поверхових (більше 9-ти поверхів) житлових комплексів і ще приблизно стільки ж середньо-поверхових (5-8 поверхів). Кожен з комплексів має свої сильні і слабкі сторони, свої плюси і мінуси. Вибір квартири, для пересічного громадянина, стає досить важким з таким різноманіттям і деколи затягується на кілька місяців, а то й років.  Як же зробити правильний вибір і не помилитись?

Для початку давайте визначимось, якими критеріями керується людина при виборі житла. Це –місцерозташування, планування, поверховість, якість будівництва та оздоблення, ціна, яка комплектація входить у вартість, кількість місць для парковки, вид з вікна, інфраструктура і т.д. Певно, що це не повний перелік, у кожного є своє уявлення про ідеальне житло і свої критерії вибору, але для більшості покупців цих факторів буде достатньо.

Сьогодні ми поговоримо про унікальний житловий комплекс Ірпеня – ЖК «Карат» і визначимо його сильні та слабкі сторони. Отже, для початку я маю сказати кілька слів про забудовника. Це девелоперська компанія «Акрополь Group». Ця компанія не новачок на будівельному ринку Ірпінського регіону.  Вже на протязі 8 років «Акрополь Group» будує та успішно здає будинки. Загалом збудовано 24 будинки і зараз в процесі будівництва знаходиться ще 5.

Наразі, ЖК «Карат» можна назвати візитівкою компанії і окрасою Ірпеня. Високу якість, красу та продуманість цього комплексу навіть відмітили нагородою «Найкраща новобудова бізнес-класу в Київській області» у 2016р. Давайте ж перерахуємо, чому саме «Карат» отримав цю нагороду.

  • Місцерозташування. Комплекс розташований при в’їзді в м. Ірпінь, навпроти великого і дуже мальовничого «Центрального парку». В ньому Ви завжди зможете весело і корисно провести час всією сім’єю. Розташування поруч з новою трасою на Київ, дозволяє швидко і без заторів добратись на роботу.
  • Інфраструктура. В самому комплексі є продуктові супермаркети. Поруч є кілька дитячих садків, центрів розвитку, кілька кафе, магазинів з господарчими товарами, зоомагазинів, салонів краси, спортивні та фітнес клуби. В 5-ти хвилинах на машині або громадським транспортом можна дістатись центра міста.
  • Якість будівництва. Весь комплекс будується з червоної цегли та керамоблоку. Зовні утеплені пінополістирольними плитами та облицьовані клінкерною цеглою, що додає привабливості зовнішньому вигляду і довговічності усій будівлі. Всі матеріали закуповуються в перевірених виробників і мають відповідні сертифікати якості та відповідають усім екологічним нормам.
  • Прибудинкова територія і місця загального користування. Вже в наступному році буде завершено будівництво останніх двох черг і весь комплекс матиме довершений вигляд, але й зараз охайна прибудинкова територія з ландшафтним дизайном, зонами відпочинку, фонтаном створює атмосферу комфорту і затишку. Незабаром у внутрішньому дворі з’явиться великий дитячий майданчик, спортивний майданчик і зони відпочинку. Сучасні під’їзди з гарними вхідними дверима, натяжними стелями, стильними світильниками виглядають дуже гарно і вишукано.
  • Паркування. «Карат» один з небагатьох комплексів Ірпеня в, якому є підземний паркінг. Тому проблем з паркуванням не відчує сім’я навіть з кількома автомобілями.
  • Комплектація квартир. Гіпсова штукатурка готова під поклейку шпалер, лазерна стяжка готова під укладку будь-якого підлогового покриття, металлопластикові вікна WDS з енергозберігаючим подвійним склопакетом, якісні металеві двері з МДФ накладками, двох-контурний турбований газовий котел Bosch.
  • Безпека. Вся прибудинкова територія обладнана камерами відеоспостереження і буде огороджена.

Щодо мінусів…Я б відмітив лише один це ціна, хоча дивлячись на усі перераховані плюси і ціни інших забудовників в цьому районі навряд чи можна назвати це недоліком.

Купити квартиру в ЖК «Карат», знак оклику чи знак питання…Для мене відповідь очевидна!

Поділіться цим
country.ua