+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

Купити квартиру в ЖК “Continent Ray”

Сьогодні хотіли б обговорити з Вами місто і нерухомість в ньому, яке  входить в ТОП-20 найздоровіших міст для життя. Йдеться про місто Бучу – це сучасний європейський вигляд передмістя столиці. Серед великої кількості парків, скверів, зелених насаджень, нових комфортних житлових кварталів, а також повноцінної міської інфраструктури Ви зможете відчувати себе в неповторній атмосфері комфорту і єднання з природою.

В даний час Буча є функціональним і дуже розвиваваючим містом. Якісні, нові дороги дозволяють заощадити час і доїхати до столиці за півгодини, розважальні, спортивні та торговельні центри, обладнані житлові масиви і соціальні об’єкти підтверджують свій новий грунтовний статус розвитку. Буча з кожним днем ​​зростає і наповнюється новими, цікавими проектами. До розвитку міста залучаються інвестори, які створюють масштабні об’єкти зі своєю інфраструктурою і установами.

Більш детально хочемо поговорити про новий, глобальний проект в місті, створеним компанією «Strakhovskyi Group». Забудовник дійсно створює сучасне, цивілізоване якісне життя для кожного інвестора. Раніше Ви могли чути про житловий комплекс «Continent», який побудований за концепцією «Місто в місті» і дає можливість жителям поєднувати проживання, відпочинок і розвиток свого бізнесу.

Також в своєму подальшому комплексі «Continent Ray» забудовник подбав про Ваш комфорт, і будує комплекс там, де немає проблем зі школами та дитячими садами. Крім навчальних закладів, розташованих в пішої доступності від РК, жителі також можуть обрати для своїх дітей інші школи або сади в місті Буча.

Вдале розташування житлового комплексу також дозволяє власнику квартири легко і швидко доїхати до потрібного місця: в будь-яку точку Бучі, до сусідніх міст або Києва не тільки власним автомобілем, а й маршрутним таксі або приміським поїздом.

У ЖК «Continent Ray» близько 20 видів планувань. Купити квартиру Ви можете різної площі, як для потреб малих, так і великих сімей. На верхніх поверхах квартири обладнані просторими видовими терасами. Є можливість перепланування квартири для здійснення своєї концепції і побажань. Всі квартири будуть оздоблені двоконтурними газовими котлами, індивідуальними лічильниками води, електроенергії та газу, які дозволяють оптимізувати комунальні платежі.

Слід також зазначити, що в комплексі «Continent Ray» створені всі умови для успішного ведення бізнесу! Торгові приміщення розташовані на першому поверсі будинку, мають під’їзди для автомобілів, зручні входи і виходи для покупців. Вам надана можливість вибору необхідної площі і що важливо, у Вас вже буде готова база клієнтів, яка складається з мешканців комплексу та житлового кварталу.

Прибудинкова територія Continent Ray не просто яскрава, вона – унікальна. Купуючи квартиру в ЖК «Continent Ray» Ви отримуєте:

  • зручне транспортне сполучення
  • стильний ландшафтний дизайн;
  • закриту територію з картковою системою доступу;
  • власну обслуговуючу організацію;
  • красиві алеї для піших прогулянок;
  • дизайнерське освітлення території;
  • двори мають все, що необхідно для насиченого дозвілля;
  • надійний, якісний дитячий та спортивний майданчик;
  • затишна зона барбекю;
  • комфортні місця для відпочинку на свіжому повітрі;
  • окремо відведена територія для вигулу домашніх улюбленців;
  • заїзд автомобілів у внутрішній двір не передбачений, а значить територія буде безпечною і чистою.
    Коли до нас звертається покупець з бажанням «Хочу купити квартиру тільки в цегляному будинку», то ми маємо відповідь «Continent Ray». В основі будівництва ЖК Continent Ray – червона цегла. Це довговічний і екологічно чистий матеріал, який забезпечує оптимальну надійність і рівень комфорту. Першочергове завдання забудовника при будівництві – ретельно контролювати якість матеріалів і всі робочі процеси на будмайданчику, від розробки проектів до конкретних етапів робіт.

Шановний клієнт ми з нетерпінням чекаємо Вас для спільної роботи і вибору кращого житла для Вас! Наш відділ продажів відкритий до співпраці і надасть Вам якісний, професійний спектр послуг! Телефонуйте, приїжджайте, дивуйтеся!

Поділіться цим
country.ua