+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

Котеджні містечка в Ірпені

В останні роки намічається тенденція продажу квартир в мегаполісах і переїзд в передмістя. Це пов’язано з бажанням жити в більш затишному і спокійному місці з хорошою екологією. Цьому сприяють близьке розташування до міста, нові якісні дороги і наявність інфраструктури. Одним з таких варіантів є місто Ірпінь. Він розташований всього лише в 6 км від Києва.

Одним з головних переваг вибору міста Ірпеня як постійного місця проживання є наявність нової чотирьох смугової траси, по якій можна доїхати до метро абсолютно без пробок. Це дуже важливо якщо є прив’язка до Києва по роботі.

Отже, Ви зважилися на дуже відповідальний крок – продаж квартири в Києві і покупку нерухомості в Ірпені. Приблизно оцінивши бюджет від реалізації квартири, Ви розумієте, що за такою ціною є можливість придбати вже частину будинку зі своїм особистим двориком і паркомісцем – це може бути таунхаус або дуплекс.

Найбільшим попитом користуються саме котеджні містечка, які максимально продумані для комфортного життя власників. Територія огороджена по периметру, встановлені системи відеоспостереження та охорони. У більшості варіантів в таких містечках є магазин, де є можливість придбати найнеобхідніше.

В Ірпені є багато варіантів котеджних містечок:

КГ Амстердам
КГ Лісовий двір
КГ Green place
ЖК Positano
КГ Twin house
КГ Hygge home
КГ Королівський двір
Всі ці котеджні містечка відрізняються за своїми параметрами, але в кожному можна знайти певні плюси, які підходять під певний запит.

Якщо Вам необхідний комфортний виїзд на Київ без пробок – можна звернути увагу на КГ Амстердам, він розташований в затишному місці з хорошою інфраструктурою. Загальна площа містечка близько 50 соток, на якій розташовуються дуплекси і таунхауси зі своєю особистою огородженою територією.

Якщо Вам до душі жити в тихому спокійному місці в оточенні дубів і сосен далеко від насиченого руху, радимо розглянути КГ Green place – він складається з безлічі таунхаусів і квадрексів зі своєю інфраструктурою. Особливість його в тому, що поділ особистої території виконано за рахунок озеленіння, що об’єднує жителів містечка і дозволяє себе комфортно почувати. Також на території є великий басейн і дитячі майданчики для спільного проведення часу.

У разі, якщо найголовнішим критерієм у виборі будинку є ціна, то оптимальним варіантом буде КГ Лісовий двір. Це добротні таунхауси продуманого планування з гаражем і з видом на сосновий ліс. У них Ви будете себе почувати дійсно як в заміському будинку.

Також є варіант котеджного містечка закритого типу Hygge home, коли на території спочатку продумані такі опції як гостьова парковка, салон краси, дитячий садок, супермаркет і СПА-салон, загальна територія зі своїм ландшафтним дизайном, ігровими та спортивними зонами, якими можуть користуватися всі жителі . Цей варіант «міста в місті» буде відмінним виходом для молодих сімей з маленькими дітками, коли все під рукою.

Як Ви бачите, є дуже багато варіантів і кожен по своєму унікальний. Якщо Ви розглядаєте покупку дуплексу або таунхауса – звертайтеся в АН NID company і досвідчені ріелтори допоможуть Вам зробити правильний вибір.

Поділіться цим
country.ua