+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

ПРИДБАТИ ЗЕМЕЛЬНУ ДІЛЯНКУ У ВОРЗЕЛІ

Місто Ворзель є частиною лісового Києво-Святошинського масиву, це давній курорт з кришталево прозорим повітрям. У  Ворзелі знаходиться декілька маленьких мальовничих озер – найулюбленіші місця відпочинку не тільки місцевих, а й жителів столиці, які приїжджають на вихідні.

Тут настільки гарно, що багато людей замислюються про придбання землі.

 Купівля земельної ділянки є важливою подією, слід брати до уваги той факт, що земля тут дешевша, бо трішки далеченько від Києва ніж Ірпінь та Буча. Проте, якщо є автомобіль це не буде великою проблемою. У Ворзелі якнайкраще буде жити людям із захворюваннями дихальних шляхів. Як курорт Ворзель визнано у 1929 р., коли був відкритий пансіонат з водолікувальними якостями, доречі досі функціонує бювет мінеральної води.

При виборі земельної ділянки у Ворзелі потрібно перш за все зрозуміти для чого вона потрібна: – побудувати коттеджне містечко, маєток чи  дачу.

Приватний будинок у Ворзелі це позитивний крок для молодої родини, яка буде виховувати своїх дітей у екологічно чистій місцевості, природно заповідній зоні. У Ворзелі можливо придбати земельну ділянку, під сільськогосподарську діяльність, де можна збудувати невеличку дачу для відпочинку, або просто вирощувати сад.

Будівництво дуплексів та таунхаусів, це росповсюджений напрямок будівництва серед потенційних покупців землі. Окупність коштів швидка і вигідна.

Якщо ви все ж таки вирішили придбати земельну ділянку у Ворзелі, то слід знати, що ринкова вартість за 1 сотку земельної ділянки з призначенням для будівництва та обслуговування будинків обійдеться приблизно 2000-2500 у.е., земельна ділянка під сільське господарство коштуватиме  1500 у.е. Це не остаточні ціни, бо привабливість цього міста для потенційних інвесторів зростає. Ворзель стає популярним місцем для забудовників, які пропонують населенню маленькі клубні будиночки в п’ять поверхів. Так само люди для себе будують дачі та приватні будинки. Щоб не порушувати екосистему містечка, влада заборонила  забудовникам зводити великі багатоповерхові житлові комплекси.

Транспортне сполучення Київ-Ворзель дозволяє дістатися столиці за півгодини на автомобілі, або за  хвилин 40 на маршрутному автобусі. Слід зазначити, що міський автопарк у Ворзелі збільшився, це дозволяє перевозити великі об’єми пасажирів щодня. Крім того інвестуючи у ділянку у Ворзелі ви отримуєте неподалік виїзд на дві автомобільні дороги міжнародного сполучення  Варшава-Київ та Житомир-Київ.

Зараз Ворзель позиціонує себе, як містечко де будуються та проживають на постійній основі заможні люди, це місто де немає розгалуженої торгово-розважальної інфраструктури, тут панує тиша та прозоре повітря.

Придбання земельної ділянки у Ворзелі, дасть вам змогу втілити свої мрії у життя, жити та відпочивати в обіймах хвойних дерев та солодкого чистого повітря. Наші менеджери допоможуть вам вибрати максимально вигідно для вас земельну ділянку і повністю супроводити юридично її купівлю-продаж.

Поділіться цим
country.ua