+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

Як вигідно продати квартиру на вторинному ринку

У кожного з нас настає такий момент в житті, що  потрібно щось міняти. Змінити ми можемо все! Наприклад, зміна житла. В даний момент в нашому регіоні є великий вибір квартир на первинному ринку, яка не поступається в ціні вторинному. Але як не помилитися і вигідно продати квартиру на вторинному ринку? Цим питанням напевно задається кожен з нас. У цій статті Ви дізнаєтесь кілька порад які Вам допоможуть в майбутньому.врсаврс

Перше, квартиру потрібно трохи підготувати до продажу. Можна зробити косметичний ремонт. Який освіжить її і додасть нових барв. Але якщо у вашій квартирі всі технічні характеристики в порядку, то не потрібно витрачай свої гроші і час.

Друге, правильна і хороша реклама. Вам потрібно викласти оголошення з гарними фотографіями на декількох сайтах про нерухомість. У самому оголошенні повинно писатися про всі переваги квартири. Потрібно обіграти кожен куточок вашого будинку, щоб зацікавити покупця. Якщо у Вас немає часу, зверніться до професіоналів. Менеджери агентства нерухомості все зроблять за Вас.

Третє, це вартість квартири. Ціна на квартиру не повинна бути дуже високою, при нинішній ситуації на ринку продажів. Ви повинні розуміти що покупець може просити у Вас знижку. Ваші поступки в продажу прискорять цей процес.

Четверте, так само не мало важлива прибудинкова територія і під’їзд. Якщо ви знаєте що з цим не все добре, постарайтеся привести хоч трохи в порядок. Тому, що це може злякати покупців хоч і ваша квартира дуже приваблива.

рінрр І на останок. Будьте чесні зі своїми клієнтами. Якщо є якісь недоліки в квартирі, будинку або документах на квартиру краще відразу про це повідомити. Так як ваша угода з покупцями може зірватися.

Якщо ви уважно прочитали мою статтю, то велика ймовірність того, що ви успішно і самостійно проведете свою угоду. Але якщо ви боїтеся шахрайства зверніться до нас. Ми заощадимо ваш час, гроші і звичайно ж нерви!

Поділіться цим
country.ua