+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

Чому жити в комплексі “Forest Gate” добре ?!

Здоровий спосіб життя стає трендом. Все частіше на зміну фастфуду приходять зелені салати, люди все рідше дивляться телевізор і все частіше здійснюють пробіжки. Те ж стосується і житла. Найкраще жити там, де благополучна екологічна обстановка. Але в зв’язку з тим, що багато міст не можуть цим похвалитися, то гідною альтернативою для життя є наші дуплекси в Гостомелі «Forest Gate».

Наші дуплекси «Forest Gate», це райський куточок, який розташований в Гостомельському лісі, де повітря просочене цілющими хвойними нотами, з вікон приголомшливий вид на Центральний сосновий парк, який Вас буде тішити ранковим серпанком, заливистим щебетанням птахів, крапельками блискучої кришталевої роси, тут можна відпочити або зайнятися спортом.

Це варіант для втікаючого від міської метушні жителя, з продуманим до дрібниць функціональним плануванням, де можна створити свою унікальність і максимальний комфорт. Цей добротний будинок дозволить втілити свої мрії і фантазії, а на земельній ділянці від 2,5 до 3 соток можна розташувати все необхідне для зручності всіх членів сім’ї: дитячий майданчик з пісочницею та гойдалками, турніки і тренажери, куточок барбекю, зону для чаювань, альпійський газон, і, крім того, ніколи не виникне проблем з паркуванням.

Будинки площею 130 кв.м побудовані з сучасних якісних матеріалів з дотриманням всіх стандартів і норм будівництва – енергоефективного матеріалу – теплоізоляційних блоків AEROC з додатковим утепленням зовнішніх стін, вентканали і перестінки між сусідами виконані з цегли (40 см), що забезпечує повну шумоізоляцію. Панорамні енергоефективні вікна наповнюють будинок природним світлом, сонячними променями і позитивом.

У холодну пору року «погоду в будинку» будуть забезпечувати газовий двоконтурний і дров”яний котли, заховані від очей. Ергономічна планування ретельно продумане архітектором проекту:

– висота стель – 3 м створює відчуття простору і свободи;

– простора кухня-вітальня 27 кв.м. з виходом на задній красивий дворик і можливістю встановити камін;

– кабінет на першому поверсі, три окремі спальні – на другому, два санвузли.

На цьому переваги дуплексів «Forest Gate» не закінчуються. Затишний двір огороджений капітальним парканом по периметру, з відкотними воротами, хвірткою і двома паркомісцями, вимощеними плиткою ФЕМ.

Комплекс «Forest Gate» – це свобода заміського життя і міська інфраструктура, супермаркети, школа, дитячі і спортивні секції, зупинки маршрутних таксі.

– 6 км до КП Києва;

– 3 км до м Ірпінь і Буча;

– 10 хв до метро Академмістечко;

– 20 хв до центру Києва.

Хочете подивитися на ці будинки-дуплекси, де вони розташовані і як будуються?

https://nid.com.ua/listings/gostomel-ulica-patriotov-1/

Як все це виглядає? Приїжджайте до нас

Поділіться цим
country.ua