+38

+38 (066) 519 5757
+38 (093) 463 5757 

Ріелтор або відділ продажів, до кого звернутися?

Купівля житла – це один з найважливіших моментів у житті людини і це зовсім не дивно, адже від вибору житла буде залежати ваш щоденний комфорт і затишок. Саме тому потрібно обов’язково ретельно підходити до питання вибору житла, щоб уникнути помилок і зробити максимально правильний вибір, адже це Вам тут жити!

Але ж цей процес не з легких, люди неминуче стикаються зі стресом. Для полегшення ситуації ми вдаємося до допомоги професіоналів в цій сфері і знову перед нами вибір: ріелтор або менеджер з відділу продажів? Адже як не дивно, 90% забудовників нашого регіону дають свої об’єкти в продаж ріелторам при наявності не маленького відділу продажів.b7ec5862702a7b37b8d69a23ca3eede6

Плюси роботи з менеджером з відділу продажів однозначно є! Відділ продажів – складається з менеджерів з продажу нерухомості, які спеціалізуються на конкретних новобудовах, будинках. Головна мета відділу складається в збільшенні кількості продажів певних об’єктів нерухомості, від конкретного забудовника. Якщо ви вже визначилися з вибором і точно знаєте де хотіли б жити, то звичайно можна відразу йти до відділу продажів. Менеджер відділу продажів володіє інформацією по своїх об’єктах в ідеалі, до найдрібніших деталей, і просто зобов’язаний не упустити жодної деталі інформуючи Вас. Ви так би мовити отримуєте інформацію з перших рук і завжди можете знайти свого менеджера на місці.

Все добре, якщо Ви визначилися з вибором, але що робити, якщо Ви не знаєте, що саме хочете купити або який район краще, або як вирішити Вашу складну ситуацію, так щоб всі були задоволені? Адже, дуже часто багато роз’їжджаються і засобів на це не так багато. Тут Вам на допомогу може прийти ріелтор, ну ми говоримо про справжнього професіонала, а не просто слова «ріелтор»! rieltor-irpen-2

На жаль, так склалося, що багато хто має негативну реакцію на ріелторів. Адже в 90-е в ріелторську сферу прийшли дуже різні люди, які не всі були готові надати якісні брокерські послуги. Але пострадянський час минув і справжній ріелтор – це фахівець з операцій на ринку нерухомості, який повинен знати стан ринку нерухомості; правила складання договорів і порядок оформлення документів для укладання угод; основи земельного і житлового законодавства, стандарти оцінки нерухомості, вимоги до технічних та інших характеристик об’єктів нерухомості. У ситуації, коли Ви не знаєте що купити, куди інвестувати, який варіант краще вибрати? Я з упевненістю можу сказати, що Вам необхідний ріелтор. Виходячи зі статистики, в основному при купівлі нерухомості у забудовника через Ріелтора, ви ще не раз будете працювати з ним. Так в чому ж плюси роботи з ріелтором?

1.Ріелтор, який має досвід, дасть Вам дуже великий вибір  квартир або будинків у забудовника.rabota-rieltor
2. При цьому, зазвичай ціни у ріелторів ті ж, що і у відділі продажів і це правильно. Ви не переплачуєте, звернувшись до фахівця.
3. Ріелтор не буде змушувати Вас купити певний варіант і застереже від купівлі у забудовника з сумнівною репутацією.
4. Допоможе порівняти всі варіанти як в технічному плані (комплектація квартири), престижності району і т.д. Розповість про додаткові можливі витрати.
5. Ріелтор це як персональний лікар, тільки в сфері нерухомості. Він завжди на зв’язку. Видзвонює забудовника якщо це потрібно.
Для клієнта робота ріелтора це економія часу і нервів в першу чергу, що дуже важливо в наш час. Висновок один, якщо Ви вже знаєте, що купити, йдіть до відділу продажів, а якщо перед вами стоїть завдання покупки оптимального варіанту, то ефективніше швидше за все працювати з ріелтором.

Поділіться цим
country.ua